Iar cu RCAul

Ca iar expira. Ultima am incheiat-o prin Ottobroker , la Asirom, ca asa s-a nimerit atunci. Euroins erau sub controlul ASF si erau scumpi ca porcul, Carpatica faliment, la aia am platit 722 de lei pe 6 luni – ca nu m-arunc pe un an cand vad ca sunt preturi de superoferta, mai studiem, mai incercam.

Astia de la Otto iti dau SMS inainte sa se termine asigurarea. Si acum au facut asta asa ca azi pe la 8 jumate i-am cautat la hipermarket. Nu i-am gasit, ca sunt putori si nu se trezesc la ora aia .

Tare, parca stiind, m-a sunat unul de la ei dupa pranz sa imi spuna ca imi expira asigurarea. Zic:

-Stiu, domne, ca v-am cautat, dar voi la ora asta va treziti?

-Pai veniti acum!

-Lasa…in alta zi, ca mai am …

Si ma uitai iute pe siteul emag, ca tot e BF:

asigurari-la-iemag

Normal ca la city insurance imi fac , ca e boierie, dar mai intai am sa le dau si leprelor de la otto sansa sa faca data trecuta si sa se faca ca nu au oferta cea mai ieftina. Si daca fac asa le-o trag la mumu si plec.

Ca io fusei si pe site-ul lor sa gasesc un pret si sta pe loading de juma de ora. Zici ca au  Black Friday la tigai , sau ceva.

Cica “Calculăm pentru tine preţurile minime pe baza datelor introduse. Suntem conectaţi direct la serverele asiguratorilor, si vei primi oferte de pret exacte si in timp real.”

Timp real o laie. Trebuie sa merg pe jos la market.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments