Așteptând minunea

Avertisment de trolaj.


Aeroportul Gatwick. 

Ăia din planul îndepărtat sunt români.  Stau acolo, în picioare, de la 9 fără 20. Toți!  Și se holbează la ecranul din fața lor pe care scrie ca la 9:05 se afișează poarta.  Până la 9:05 nu se mișcă de acolo și se holbează insistent la linia unde e afișat zborul către București.  

Când mai decolează câte un zbor și se ridică informația aia o linie mai sus pe afișaj îi poți vedea pe toți cum saltă capul de-odata; zici că sunt programați.  

Lângă mine,  pe scaune mai sunt locuri căcălău,  e chiar și un ecran mai mic unde poți vedea fix același lucru, dar mi-e incomod și inutil să mă uit. Ma relaxez mâncând un sandwich și uitându-mă la cât de stoici sunt românii.  Ar putea să plouă,  ar putea să ningă, sau să dea bruma pe ei și nu și-ar lua ochii de la ecranul ăla. Dacă ar juca ăștia de la aeroport o fustă și ar face să apară informația doar pentru o clipită tot nubi-ar putea surprinde pe români. 

Știu când se face și 5 că pleacă toți hotărâți în aceeași direcție. Nici nu mă uit ce poartă e. Îi urmez ca pe apostoli.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
6 years ago

Si tu care stai ca belferul pe canapea cum ai stii la ce poarta sa mergi si cand se afiseaza daca nu at fi oamenii aia acolo?

Nina
Nina
Reply to  Catalinx
6 years ago

Crezi ca ai sa ai multi cititori daca faci misto de ei? Intrebarea mea era serioasa.

schipix
schipix
Reply to  Nina
6 years ago

Eu refuz să cred că Nina e altceva decât un troll, chiar dacă afirmă că întrebarea era serioasă.
Aș mai adăuga câteva, dar chiar nu vreau să îți gonesc cititorii de pe urma cărora faci o căruță de bani

Fery
Fery
6 years ago

Ba, serios. Fa ceva cu articolul asta, pleaca toti cititorii tai care se simt lezati in orgoliu. Din experienta mea, pana acuma orice zbor wizz sufera de exact aceeasi chestie: se pun romales la coada la poarta de imbarcare cu minim o jumate de ora inainte si stau acolo IN PICIOARE. Cu jumate sala cu scaunele goale. Pe mine ma depaseste de ce ar face cineva asa ceva. In pula mea, ai loc scris pe bilet, nu pleaca avionul fara tine, ce cacat stai la coada, esti idiot? Eu stiu ca sunt mai retardat asa, dar pur si simplu nu… Read more »