Roadtrip: 6. Ferry. Deodorante.

Ajunseram pe feribot cu tot cu rabla. Aveam nevoie de un duș ca de aer și nu știam dacă ceea ce Transmediteranea numește “toilet” în cabina pe care am rezervato are și duș.  Dacă nu aveau, sa îmi bag picioarele care nu se spăla direct în piscina de pe vas.  Și cu săpun.  Dar are. 

Deodorante.  Avea Manowar un articol în care vorbea și despre reclamele din România la deodorante care “țin” 48 de ore. Sau 72.  Adică că suntem nespălați.  Nu-l mai găsesc.  

Și mi-am luat și eu unul de ăla când am plecat în vacanță.  Eu ii spun dătător la subraț.  Eram la Vâlcea, într-un market  și nu am găsit Mennen Pizdic d-ala,  sau Gillette și am luat unul random:  Old Spice Wolfthorn, nu am mai auzit de el. Cică d-alea de 48. Sau de la ’48, nu sunt sigur. 

Acum, eu nu sunt atât de nespălat să am nevoie chiar de 48 de ore de “protecție”. De dimineața până seara e cam ce îmi trebuie.  Dar pula!  Am făcut duș dimineață,  nu am făcut sport, ca în reclame,  nu am mâncat mult, că știu că mâncarea te mai impute. Nu-s nici gras. Chiar deloc. Nu știu cum mă suporta spre seară nevasta în mașină,  dar eu nu prea mă mai suportam.  Așa că să îmi bag pula în ele de deodorante de 24/48/72 de ore. Vrăjeli. Sau,  cel puțin, singurele care merg la mine de dimineața până seara sunt cele menționate mai sus. Vara, că iarna nici nu am nevoie. 

Și camera pe feribot are și “sea view”. Lol.

Au meritat +100 de EUR pentru dus / întors ca să nu stăm cu “pulimea” pe scaune. Anul trecut eu eram pulimea, lol.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XC47
XC47
6 years ago

Crezi că poți să spui la final cât te-a costat combustibilul? Ar fi interesant de aflat. Eu sunt adeptul avionului și nu prea îmi place să conduc pe distanțe prea mari, dar parcă aș face un road trip din ăsta. Momentan pe unde mă dau prin baltă e cam departe pentru mașină.

https://goo.gl/maps/HUCxg5Avf6P2

PS: Găsești și Dragon Trees aici