Una scurtă cu maneaua la concert

Curvăsăraie în căutare de atenție. Toți în aceeași oală. Și Coldplay și manelistul și publicul.

De aici și drama.

Nu-s fan Coldplay, nici antifan, nici nu mă deranjează manelele, doar știți că le ascult pe cele mai bune, de la Rudărel în sus. Nu știu (încă, aveți răbdare, mă documentez) cine e Babasha, nu am o părere nici despre el nici despre muzica lui, nici despre a celor de la Coldplay.

Nici nu cred că e o problemă dacă publicul huiduie.
Nici dacă huiduie că nu e muzica bună, sau că nu le place artistul, nici dacă sunt rasisti ( atenție, cu asta sunt probleme legale, eu nu am probleme, dar legea zice altceva), nici dacă se simt insultați, nici dacă muzica e bună, dar nu e de care trebuie.

Dar. Că asta e. Cei mai mulți se declară insultați pe banii lor.

Foarte bine că huiduie, dar mi se pare o văicăreală de fațadă. Nu e inutilă, dar curvește atenție și-atât.

Dacă mă insulți pe banii mei, poate te huidui, poate arunc cu roșii, dar fac asta după care invariabil PLEC. Over. AND. Out.

Nu există să vin la tine la spectacol, să huidui și să continui să stau acolo ca la protest, să continui să mă insulți pe banii mei. Ți-am zis părerea mea, ca s-o știi, dar cel mai important vei continua de unul singur ( mă rog, cu ăia care rămân, nu-mi pasă), reprezentația.

Românii au educație de galerie de fotbal ( sau de nevastă abuzată, dar nu vreau să fac analogia aia aici). Își huiduie și insultă echipa, dar stau acolo până la final, ca să-și trăiască amarul de toți banii.

De ce? Nu-s baruri deschise?

______

L.E. Și nenea ăsta vrea să se apere de rasism ( identificat corect), dar umple fasolea de muci, asociind maneliștii cu șaormăriile berea și micii.

Una la mână că șaorma, micii și berea pot fi compatibili cu publicul Coldplay, fără să implice că manelele sunt compatibile – a doua la mână e că șaorma și micii vin din cultura orientală de la etnii turce și arăbești, nimic de-aface cu aia pe care o apără el. E o scremere inutilă, dar de înțeles, omul îi apără pe ai lui.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
12 days ago

Mie nu imi plac astea cu invitatii la concerte – pur subiectiv, dar daca am platit pt tine, canta tu, nu espe mii de invitati surpriza.

Lasa ca daca vreau sa aud ceva nou ma descurc eu, tu canta acolo ce stiu deja si imi place.

Cum ar fi asta la un film? Aaa intrerupem filmul pt un super scurtmetraj!

Lasa ca nu au plecat, dar sa vezi ca vin si azi :)))

0040
0040
12 days ago

Cica joi, cred ca azi, e al doilea concert. Cine se simte afectat ar trebui sa nu mai vina, sa ceara banii inapoi pe bilet sa cante aia cu stadionul gol. Ia sa vedem. Ca fapt divers, my playlist are undeva la 30.000+ de melodii. Am dat search sa vad cate am de la Coldplay. 0…. :)) Cum dracu umplu astia un stadion nu stiu. Dadui pe jewtube top songs Coldplay, nu am auzit nimic sa-mi placa. Iar maneaua interpretata de ala nu o stiu, probabil e ceva modern. Eu ascult manele d-alea vechi de prin 95-2005, cand mai aveau… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  0040
11 days ago

Am dat search sa vad cate am de la Coldplay. 0…. :)) Cum dracu umplu astia un stadion nu stiu.

Două , nu unu, dar nu trebuie să normezi toată lumea la tine.

Eu ascult manele d-alea vechi de prin 95-2005, cand mai aveau si ceva versuri.

Semn de boșorogeală, sunt și manele mai noi cu versuri și mesaj mai moderne, in ton cu vremurile și cu mai puține dezacorduri gramaticale.