Voiam să rezerv la Roman câteva zile între Crăciun și Anul Nou dar e plin. Asta pentru că m-am gândit în septembrie. Că în August am fost la ei.
Ce mi-a plăcut la ei la hotel e că e civilizat, curat, vederea e bună, ai loc cu rableta, serviciile sunt de calitate, aveau vin de Drăgășani – din ăla bunul, nu poșircile de Drăgășani, că mâncarea era țâță de mâță.
Nivelul de prețuri pare destul de sus, dar raportat la calitatea serviciilor, personal n-am nimic de comentat.
Ba hai, că am, dar o să fiu cinstit. Am ajuns seara târziu, aveau în meniu căprioară și iepuraș și-am zis că e târziu și să nu mănânc căprioară, așa că iepure. N-a fost nimic în neregulă cu el, doar că eu sunt sensibil și îmi aduc aminte gustul de iepuri de câmp vânați de tata cu mașina de pe vremurile când nu apăruse noțiunea de cruditate față de animale, acuma te bagă ăștia la pușcărie, bă! Eu am crescut cu ciorbă de porumbei :((((. Oricum, ce voiam să zic că avea gust de ”tastes like chicken” iepure de crescătorie – #aiae.
Pe de altă parte tiramisu a fost blanao, iar soția a zis că burgerul a fost cel mai bun pe care l-a mâncat vreodată evăr. Vedeți poza făcută cu toporul, că la ora aia pe terasă n-aveam nimic mai util la îndemână.









Bă, e mișto la Borșa, că de aia voiam să rezerv la schi. Nu că aș ști io, dar niciodată nu ești prea bătrân să mori în crăci, că de ce să mori acasă. Au telecabină, vreo 2 trasee de telescaun sau teleski, nu știu că nu m-au interesat ălea.
Au un lac de acumulare arificial făcut undeva, cred că iarna se face patinaj blanao aici!
Lume albă. Multe mașini offroad cam porno, ATV-uri și cu hillbillies aferenți călare pe ele.
Se mai dau și noaptea și mai fac o gălăgie, două, dar ce vrei. Liniștea profundă e pentru morți și în general doar la mine acasă .


























În jurul hotelului mai sunt alte terase, restaurante și alte hoteluri. Am mâncat cel puțin la fel de bine la o terasă din jur. In rest, mai vezi construcții neterminate.
Concluzia de seară e că mai mergem și la vară undeva prin țărișoară, că e mișto.





La Colibitza ai fost? Cum e Borsa vs. Colibitza?
Nu am fost niciodată la Colibița.
normal ca iepurele de camp si ala de crescatorie au gust diferit. Is specii diferite
Da, ala de crescătorie e din specia puiului , cel puțin la piept și pulpe.
serios. Is specii diferite. Ala de camp are vreo 4 cromozomi in plus. Si, in alta dezordine de idei. Ai mei au avut multi ani multi iepuri. Acum au mai putini. Si, iti dai seama ca am gatit iepure de casa de mi s-a acrit. Not my cup of tea, ca prajit. Merge numa in tocane. Cand am fo la minunata emisiune la inceput am avut io de ales ce gati. Si am ales iepure. Ba nene, mi-au adus aia iepurele si io ma gandeam: “ok, de ce mi-ati adus numa pulpa”. Cand colo…ala era tot iepurele. Un fel de… Read more »
Știu că sunt specii diferite.
bah, ma bucura sa citesc ca apar din ce in ce mai multe chestii misto. Ma cam intristeaza ca toate sunt din zona “100+++ euro/noapte” pentru ca nu prea cred ca e fix zona unde ar trebui sa se pozitioneze, Romania, pe harta turismului
iar, pe zona matzului, Romania a evoluat enorm. Mancare, bere craft, vinuri decente, cafea…evolutia este enorma
Bă – știi care e problema reală? Că nu-s românii musai de acuzat pentru asta. Mă rog, parțial Bolojan, Ciolacu, ar fi, că are legătură și cu taxele – dar pe scurt, s-au devalorizat banii. Gen și Euro, nu numai leii. De fapt, leul față de euro s-a devalorizat mai puțin decât Euro față de ”coșul zilnic”. Și nu prea poți să ai chestii mișto pe bani puțini dacă trebuie să plătești cinstit angajați, furnizorii care să-ți aducă produse de calitate, berea aia craft, vinurile decente. Dacă nu lucrezi cu sclavi nu prea văd cum, trebuie să tai colțuri și… Read more »