Fentă cu implicare socială

Rețineți că nu vă sfătuiesc să votați cu nimeni. Corect era sa fi amanat asta pâna săptămâna viitoare, dar n-am ce scrie azi și dacă am râs…

O sută de share-uri și multe comentarii la un post pe facebook din ăla cu pseudo-implicare sociala. De fapt o fenta electorală de corason.

Nenea activistul o bagă pe aia sanchi la sentiment cu corporatiștii care nu mai sunt dezinteresați de politică , care chipurile ar trebui să ne ocupe timpul, să avem așa un neuron special permanent atent la asta si, cel mai bine, permanent satisfăcut de un anume tip de discurs și temă.

Nu știu dacă ”sondajul” lui e pe bune, dar ce știu e că eu îi faceam plangere la stapânire, dacă venea în timpul programului să o ardă în sondaje și politice cu mine. Pai muncim sau facem politica la serviciu? Eu am de scris articole pe blog când sunt plătit ce pula mea e cu abaterile astea?

Dacă nu e o minciună de la cap la altul poate colegii lui erau sictiriți și n-aveau poftă de asta și faceau pe proștii cum se mai întâmplă: ”Ce alegeri, băi, lasă-mă, nene, în page cu astea, n-am poftă eu de alegeri”.

Sau poate chiar colegii lui nu știau – asta ar fi de bine – ar insemna că lumea a înțeles că-ți poți vedea de treaba ta și face să fie mai bine pentru tine și în altfel decât să pui un vor și să aștepți ca să se întâmple. Poate.

Din cele 60 de comentarii de până acum 19 sunt de la userei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
4 years ago

Am presupus ca urmeaza gargara dupa formularea de inceput ‘otel si sticla’ :)))