Ultrascurt: Fizica fluiedelor

Până la urmă am împlut piscina.

După ce am golit-o , că nu i-am întins fundul bine pe principiul că se trage ea singură după ce pun apă. Prost principiu, că după ce ai niste 1-2 tone de apă apăsând pe fund, nu numai că nu se mai trage singură, dar nu o mai poți trage nici tu, că îți trebuie niste sute de kile forță în brațe, presupunând că nu se rupe, iar eu nu sunt omul ăla.

Golit-o aproape toată, întins fundul corect, umplut iarăși. #plm

Send to Kindle

6 Replies to “Ultrascurt: Fizica fluiedelor”

 1. Mare bo$$, daca tot iti plac chestiile cu fundul neted si sa fie frumos sa placa la toata lumea, poate te gandesti si la o prelata (nu intra gaze si se incalzeste apa mai repede), io foloseam un o folie simpla (simtitor mai mare decat cercul ca sa o pot fixa de sol, pentru ca altfel o sufla vantul).

  Daca iti place sa vezi copiii din dotare alergand cu strecuratoarea ca sa adune gazele, poti sa o lasi si fara acoperis.

  Noi am bagat cu boracii la greu ,,mâța”, cine face valuri mai mai si sarituri in oglinda/pedepse. La aia cu valurile zici ca-s Kung – fu panda 🙂

 2. :). Io nu sunt blogger.
  Nu m-as fi aruncat la nimic ca nu-s fan piscine de cauciuc – ori ca bogatii, din aia de fibra/ beton impamantata, nu neaparat bazin olimpic , dar sa ai si tu macar un 10-15m in linie, ori te duci frumos rau, lac, mare, ocean, dupa buget si posibilitati de zbor. Am luat pentru copii, plm.

  Am cumparat-o pe asta sa fie usoara ca vazusem din alea dreptunghiulare cu structura si pula mea. Dar sunt grele si greu de montat. Astea rotunde le asezi pe sol, eventual pe o folie sa nu ii gauresti fundul la un caz ca ai ceva pe sol ,umfli inelul si bagi apa.

  17mc e cam mult tre’ sa fac un foraj si nu am in plan anul asta.

  Desi daca gaseam rotunda cu diametru de 7-8 metri posibil ca cumparam din aia ca nici eu nu am prea multa minte. Acu sta degeaba plina cu apa.

 3. Acu sta degeaba plina cu apa.

  Cum, nu se tipa copiii (si cateodata si parintii) in apa? Pe ai mei ii scoteam cateodata ca pe hartia creponata, cu tipete si strigaturi ca ei mai stau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.