Ultrascurt cu rușii care l-au arestat pă ăla pe care n-au reușit să-l otrăvească corect. Suspect

Suspect că trebuie să fii de la idiot în sus să te întorci în Rusia, la ăia care te-au otravit și ți-au spus că te bagă la zdup dacă-ți prind picioarele pe acolo. Zice Reuters.

Navalny recovered in Germany and after he said last week he planned to return home, the Moscow prison service (FSIN) said it would do everything to arrest him once he returned, accusing him of flouting the terms of a suspended prison sentence for embezzlement, a 2014 case he says was trumped up.

But the 44-year-old opposition politician laughed and joked with journalists on his plane, saying he was not afraid and did not believe he would be arrested.

Pe bune coaie? Presupun că până la urmă Novichoku’ i-a atacat puțin creierul dacă a ajuns să gândească ca un copil de 5 ani. Sau poate s-a dus intenționat, curvă care cere atenție. În ambele cazuri, singura uimire e ca europenilor par că le pasă de treaba asta. Ce dracu’ așteptau, să nu se ție rușii de cuvând când vine vorba de arestări?

6 Replies to “Ultrascurt cu rușii care l-au arestat pă ăla pe care n-au reușit să-l otrăvească corect. Suspect”

  1. Eu mă întreb ce ziceau oamenii ceilalți din avion, daca nu le era teama de vreo prăbușire or smth.
    Oricum cred că lipsesc niste informații din toată situația asta.

  2. Stii cum e, oamenii care play it safe nu prea ajung in situatia lui. 🙂 E greu sa te lasi de asumat riscuri.

  3. Pai in inchisoare e cel mai sigur. Nu poate sa moara acolo pt ca ar pica vina pe Putin. Nu poate sa ia bataie pt ca ar guita toata lumea. Capital de imagine garla – uite bietul om, etc. Vizite si pachete de la familie, sustinatori, UE, US checked.

  4. Germania are de ceva vreme relatii usor mai apropiate cu Rusia, decat Uniunea Europeana.
    N-am de unde sa stiu daca faptul ca nenea asta s-a intors acasa a fost mai mult sau mai putin impus de Germania pentru apropierea relatiilor dintre tari, sau daca a fost trimis ( sau s-a dus singur) strict pentru a crea discordie si tine un pic Rusia pe loc, eventual un bilet la loto pentru o revolutie.
    Oricare varianta e posibila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.