Înlocuitori pentru ivermectină: Bamlanivimab si VIR-7831

Două cuvinte noi. Tot se bate lumea pe ivermectin antimalarie că poate merge și ca antiviral și unii mor ca animalele în urma folosirii lui, două parteneriate de companii au aplicat pentru licențierea a două noi tratamente antivirale care poate o să ne ajute, dacă o să avem bani de ele. Măcar or să fie mai bune decât o frecție la plămân de lemn.

Al doilea, VIR-7831, care este cel mai recent, e un tratament cu anticorpi, de la Vir Biotechnology în parteneriat cu GSK. Au aplicat deja pentru aprobare de urgență în US, aparent reduc spitalizarea și moartea în protecție de 85% – din testele lor. Au publicat si studiul.

Aparent, rezultatele sunt mai modeste pentru tulpina din UK, aia e, dacă o aveți pe aia, tot ivercmentina e la putere. Glumesc, bă!

As variant evolution is a natural part of SARS-CoV-2 biology and emerging live virus variants are not always readily accessible for testing, a vesicular stomatitis virus (VSV)-based pseudotyped virus system targeting Vero E6 cells was used to examine VIR-7831 and VIR-7832 neutralization of UK (B.1.1.7), South Africa (B.1.351) or Brazil (P.1) S. IC50 shifts were <1-fold for both antibodies against the B.1.351 and P.1 pseudotyped viruses while small IC50 shifts were observed for the UK pseudotyped virus (2.30- and 2.50-fold, respectively) indicating that VIR-7831 and VIR-7832 retain activity against these spike variants (Figure 1eTable 1). Interestingly, antibody neutralization of B.1.1.7 pseudotyped virus did not reach 100% in this assay though recently published data on the S309 mAb against infectious B.1.1.7 showed that full neutralization was achieved30.However, VIR-7831 achieved its lowest score against the U.K. variant, with a reduction in susceptibility of 2.3-fold following testing with 10 Spike sequence substitutions—H69-, V70-, Y144-, N501Y, A570D, D614G, P681H, T716I, S982A, and D1118H.

citat din studiu.

Bamlanivimab e deja aprobat în Statele Unite din decembrie 2020, pentru tratamentul împotriva covid-ului, că și ivermectina e, dar pentru altceva.

EMA, fiind o târfă leneșă când vine treaba de autorizat medicamente, a făcut un evaluare pozitivă abia luna trecută a Bamlanivimab-ului. Ce e drept, e posibil că nici Eli Lilly, producatorul, nu cred că s-a grăbit să cear aprobarea la vogonii de la EMA, că și-așa nu se găsește pe toate drumurile și americanii au mai bani decât europenii. Cred eu. Dar acuma e recomandat de pus în cocktailul de antivirale, așa că haida, sunați-vă pilele de pe la farmacii să vă caute d-ăstea bune, nu mai luați hapuri de câini.

Articolul și titlul ăsta sunt scrise pentru SEO, că proștilor n-ai cum să le oferi știință altfel. Nici pe bani, nici pe degeaba, nici măcar dacă-i plătești. Ei se uită la televizor și dau pe google, până la primul rezultat. Probabil ar trebui să și plătesc articlul ăsta să apară primul în google la ivermectină, dar o să-i mai dăm și în sărăcie( nu pot să zic pula mea , că mă penalizează google) pe proști, că dacă mai mor din ei nu ne deranjează așa mult. Sunt sigur că proștii nu o să observe nici notele de pamflet din text, dar consider că e mai bine decât nimic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Redoo
3 years ago

Dacă e de SEO, sa-l ajutăm zic…

trackback
3 years ago

[…] Tot articolul se poate citi dând clic pe următorul link: Înlocuitori pentru ivermectină: Bamlanivimab si VIR-7831 […]