Bani mei…banii mei, se pișă Arafat pe voi de ei

Mă uitam că am plătit niște taxe mai ieri, atât în Marea Britanie (pă Anglea) cât și în România, frățește, să nu se supere vreuna din țări că au rămas cu mâna nebăgată la mine în buzunar.

Mărunțiș. Față de ce plătiți ăia care sunteți angajați pe joburi permanente, și aveți joburi cât-de-cât OK, e, în general puțin; mai plătesc și alte taxe, dar orișicăcât, față de cât plătiți unii din voi eu sunt pantaloni scurți. Și totuși nu mi se pare așa de ici de colo. Dacă ai salariu 2000 de euro pe lună plătești taxe cam cât mine ( în România) – hai un pic mai mult.

De banii ăștia, vine Arafat și vă dă rudele afară din spital și-i bagă pe alții, bolnavi de covid, iar pe voi vă doare în pulă. Că cică să nu ajungă medicii în situația de a alege pe cine bagă la urgențe și cine așteaptă ca domnu’ Lăzărescu în salvare până îi vine rândul la aer. Mai simplu să decidă el asta și faptul că în România nu te mai poți trata momentan de nimic altceva de covid, decât la privat, sau dacă dai șpagă – normal.

Iar bula aia mai ”inteligentă” dintre voi zic așa :

Că nu e OK să protesteze nimeni, că e o situație excepțională – care ține de un an, evident.

Că nu sunt resurse și pula mea.

Normal, că nu sunt resurse, habar n-aveți câte impozite plătiți și ce se întâmplă cu ele – e drept că la a doua parte nu știu nici eu.

Presupun că pe Arafat nu-l dă nimeni afară, ăla și-a câștigat locul acolo pe viață, e ca Isărescu, un clasic în viață.

Ce să zic, eu continui, ca și voi, să-i plătesc pe maimuțoii ăia să-și bată joc de voi, dacă vă place. I-ați votat, le sugeți pula că ce buni sunt față de PSD ( nu implic nici măcar în glumă că PSD au fost sau ar fi buni, că tot pe Arafat îl rulau și ei, lol ) dați-le dedicații de toți banii. Și de ai mei. Cu dedicație specială, 100 de lei și pentru jandarmi și poliție , să-nchidă petrecerea frumos. Ăia chiar se pișă pe voi la propriu, merită banii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Florin
Florin
3 years ago

Pai banii aia sunt spalati, impreuna cu halatele medicilor. Ma indoiesc ca ajung prea multi unde trebuie. Din cate stiu taxe de sanatate(si restul in general) –> bugetul de stat –> redistribuire conform nevoilor(pensii, santate, etc ).

Mars
Mars
3 years ago

Oamenii n-au fost dati afara in toiul noptii, ci au fost mutati la cele 6 spitale regionale facute de PSD.
Intre timp, schimba putin oamenii de la butoane.
https://www.g4media.ro/miza-de-45-de-miliarde-de-lei-din-sanatate-a-inceput-concursul-pentru-sefii-judeteni-ai-casei-nationale-de-asigurari-oamenii-care-au-decizia-legata-de-contarile-catre-spitalele-de-stat-si-private.html

Pendejo
Pendejo
3 years ago

Nu as baga mana in foc pentru nimeni, dar de unde stii ca altii platesc mai mult? Din experienta mea, platesc mult aia care sunt imbecili pe o anumita latura a vietii. Tot din experienta cam orice tara ofera niste portite prin care sa poti sa-ti reduci taxele semnificativ. Puse acolo intentionat, in special pentru cei care castiga anumite sume de bani. Uite in cazul meu, nu am platit mai mult de 7% in ultimii ani, iar impozitul progresiv unde stau eu merge spre 30%. Desigur ma mandresc cu lucrul asta. Altii platesc maxim si se mandresc si ei cu… Read more »

Stropic
Stropic
3 years ago

Daca ii lasa in ambulanta, tot rau era, ca pentru asta platim, sa stam la usa? :)))

Nu vad nimic rau ca au fost mutati la alt spital. Mai degraba ca li se putea spune din timp, dar aici e vina directorului spitalului.

Se intampla peste tot:

https://www.theguardian.com/world/2021/feb/03/dozens-covid-patients-move-daily-search-nhs-icu-beds

Adrian S.
Adrian S.
3 years ago

@Pendejo: omu’ se referea la salariații care au un venit cât de cât. Ăia sigur nu știu ce plătesc, dar plătesc gros. Liber-profesioniștii și comercianții mai “divaghează”. @Cătălin: eh, nu știm… uite ! Tocmai ne-a dat-o secu’ pe țeavă, ca să ne dea material de bălăcărit și să nu-i băgăm în seamă pe adevărații vinovați: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/familia-fostului-ministru-sebastian-vladescu-detine-firma-care-asigura-mentenanta-ventilatoarelor-din-tir-ul-ati-de-la-victor-babes-1494027 Vlădescu, hai că vi-l amintiți, ăla de finanțe, pe schemă cu Tăriceanu și cu Boc, un fel de penelist… Probleme, Gogule? Ideea e că toată lumea înjură acum ventilatoarele lui Vlădi, dar am impresia că alea au mers în parametri. Problema a apărut când… Read more »

Mars
Mars
3 years ago

@Adrian S: TIR-ul de ATI e conectat la stocatoare furnizate de catre Linde Gas(Nu au prea multe optiune de unde alege in Romania). Dar intre TIR si stocator ar trebui sa fie cel putin doua regulatoare de presiune care sa previna orice anomalie. Ramane de vazut ce a cedat de a ajuns peste 6 bari de OO in ventilatoare.

Pendejo
Pendejo
3 years ago

@Adrian S.: eu nu ma refeream la salariatii care au venit cat de cat, ci la cei care au venit mare sau foarte mare. Greu de crezut, dar porti si portite exista peste tot. Cu cat castigi mai mult, cu atat platesti mai putin.

Livache
Livache
3 years ago

om, lasă românașii în pace :))

mai bine bagă boxele și da volum ca orice brit ieșit din lockdown

https://youtu.be/MN9YLLQl7gE