Pregătiri de prisos

Uite că are pandemia și părți rele. Adică și pentru mine, că pentru alții am mai văzut eu.

M-au chemat ai mei că facem întâlnire mare, dar nu unde mergeam de obicei ci în Irlanda. Aci peste baltă, iau mașina și mă duc. Glumesc, consum tot uleiul până acolo și înapoi, și eu biletul la Ryan Air 19 lire.

Legat de care trebuie să vând rabla asta că acuma îmi pătează drive-ul uleiul care curge din ea, înainte era pe stradă, strada nu e a mea. De un an mă pregătesc să o vând.

După ce m-au chemat ai mei, mă pregăteam eu să o pun și de un City Break dacă tot el în drum. Dar mă gândesc , băi , stai așa, haine de business. Parcă era ceva ce trebuia să am pe mine când merg undeva , pantaloni la dungă, cravată, astea. Nu mai eram sigur dacă am visat sau am văzut în filme, dar parcă așa era.

Scoate soția o cutie cu unele să le probez. La prima cămașă mi se închid nasturii, dar cam așa.

Nu e neagră, e albastra dar așa face telefonul meu poze de aproape, plm.

Am dat-o repede jos, că nu aveam ochelarii de protecție și casca și dacă sărea vreun nasture nu știu ce se întâmpla.

La următoarea am încheiat doi nasturi. Ăia de la mâneci.

Noroc că mai aveam unele pe care le-am cumpărat un pic mari, nu știu de ce, ori mă gândeam că o să mai cresc, ori mi-a fost lene atunci să caut numărul potrivit, că eu îmi pierd răbdarea prin magazine. Acuma sunt numai bune. Uite că am avut dreptate. Nu le arunc nici pe astea mici, că cine știe ce vremuri vin, decât una la care se uita soția de ceva vreme că îi lipsea o cârpă de sters pe jos .

Am strâns toate obiectele de recuzită pregătit să duc baltonul la curățătorie, dau mail că unde e biroul și mi se spune că nu contează, că se închide de covid, o să facem workshop-ul online.

M-am chinuit să par că sunt fericit să aud asta că mie îmi place de acasă. Da… n-am mai ieșit din orașul ăsta de…

Așa. Nu trec trei zile și văd că ne invită șeful la petrecerea de sfârșit de an. Oho ce bine, asta unde se ține? VIRTUAL in plm, și cică să răspundem repede ca să facă rezervările . Ce plan, acuma trebuie să rezervi masă la petrecerea de Crăciun și pe Teams? Aha, cum să nu, aveam seara ocupata de anul trecut , merg la o campanie pe Heroes 3 FMM .

Mie teasere din astea nu-mi plac, mă simt un pic blue balled. Păi mai bine nu spui nimic, in plm, nu mă apuc să îmi iau rochie de bal și pe urmă îmi spui că a murit prințul.

Îmi iau jucăriile și plec. Până în România.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Redoo
2 years ago

Plm, chiar te inteleg…și bulgarii mei au contramandat petrecerea de crăciun. In fine, eu aici in imperiul valaho-bulgar eram sceptic ca se tine….Da la tine era occidentul cilivizat.

Alex
Alex
2 years ago

neaparat trebuie sa schimbi masina 🙂
Mercedes-Benz e solutia.

Iar pentru dieta… low-carb si no-sugar & alcol

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Stai! Ce? Petrecere virtuala?Va aratati unii la altii ce manati si beti sau cum? Te pui cu sotia si dansei in fata camerei?

0040
0040
2 years ago

Anul trecut eram intr-o echipa mare (15+)… Se inregistrau idiotii in casa langa brad, cum aruncau cu confetti prin casa si faceau urari in fata la webcam, sa vada sefii acolo entuziasm. Misto daca au sotie sa stranga dupa ei :))

Anul asta sunt intr-o echipa de 3. Sunt curios…

Mad
Mad
2 years ago

&#x1F604
Cateodata iti ies niste articole foarte amuzante
La partyul asta online daca se imbata vreo colega trece in private room si continua? Sau daca doamne feri, e vreun coleg bi sau homo si face o aroganta si uita ca-l vad si restul? Ca in IRL se putea duce pe la baie dar asa cum ?

Acum esti bine dar vezi sa nu inaintezi in burta ca-i periculos
Era o vorba mai demult ( ca burtosilor le plange nevasta)

Mad
Mad
2 years ago

😉

Livache
Livache
2 years ago

lasă om cămașa ca e bună.. dacă tot mergi le vecini, mai bine citește și tu ceva reviews înainte, ca să știi ce să.. vizitezi

uite un hint:
https://www.bbcgoodfood.com/review/redbreast-15-year-old-single-still-whiskey

🍷

Stropic
Stropic
2 years ago

Si inca nu au terminat astia meta cu petrecerile virtuale. :)))

Alex
Alex
2 years ago

“Legat de care trebuie să vând rabla asta că acuma îmi pătează drive-ul uleiul care curge din ea, înainte era pe stradă, strada nu e a mea. De un an mă pregătesc să o vând.” un workaround ar putea fi aici : https://www.emag.ro/aditiv-evitare-scurgere-ulei-liqui-moly-300-ml-8375liquimoly/pd/DZS2V3BBM/