Numai parfumuri de criminali in serie?

Într-un hotel, cre’că la Edinburgh, mi-a scăpat sticluța de parfum pe gresie.

Mai era vreun sfert din ea, adică de vreo 45 de euroi. M-am dat așa cu cioburi car am putut, dar a trebuit să împarfumez coșul de gunoi cu el. Am plâns un pic în sinea mea, dar am zis că oricum voiam să îmi iau altul, vara asta când plec în vacanță, să mai schimb mirosul.

E amuzant, că anterior acestui parfum am purtat doar din cele ieftine. Îi cumpăram soției unele mai scumpe, că mie de fapt îmi plac mirosurile fine, doar că sunt zgârcit .

In 2015 un prieten și coleg ( Salut R. ) și-a cumpărat un Armani din ceva colecție specială , la vreo 180 de euro. Credeam că e nebun, noi câștigam relativ puțin atunci ( raportat la valoarea parfumului ). Dar dacă îi plăcea omului… Nu e bai, că și mie, dar la banii ăia eu aveam copii de crescut , alea.

Mie îmi plăceau mai mult alea de la Tom Ford, dar nu ieftinelile ălea la 70-90 de euro sticla – zici că sunt șprei.

De alea îmi cumpăram, și mai ieftine un pic. La o sticlă (50ml ) pe an. Eh, pe ăsta l-am cumpărat când am început să câștig decent și mi-am zis că merită să dau 2 ore de muncă pe un parfum mișto, dacă îl țin măcar 2 ani. 4 și jumătate. Da, nu sunt femeie, nu mă parfumez zilnic, mai ales când stau in casă că e pandemie sau lucrez doar remote, lol , iar de ieșit la în oraș și vacanțe…eh.

Asta zic , s-a fărâmat, foarte bine să îmi iau altul tot de la ăia din Otopeni de la Obsentum . Nu e reclamă plătită, eu le plătesc lor parfumurile, că am mai cumpărat între timp și pentru soție. Ei nu-i plac la fel de mult , asta e.

Acum, aflat pe plecătoare direct înspre vacanță testam altele două , nouă… nu mă mai incap nici ăstea. Cum e omul și “cum ne schimbă banii”, ar zice unii – mai degrabă experiențele . Nu-i bai, eu pot fi și modest, comparam un parfum mai ieftin cu cel pe care l-am avut, Ombre Leather Vs Tuscan Leather . Și da, se simte diferența, pot să îți spun cu ochii închiși care e mai ieftin , și nu e treabă de bani, că nu miros cifre, ci arome, odicoloane și esențe.

L-am pus pe Ombre pe o mână și unul cu Vanilla Tobacco pe cealaltă și am mers la soție să își dea cu părerea.

-Ca ce sunt ăstea? Ăsta miroase a bomboane.

– Vanilie și tutun.

-Ai promis că nu mai fumezi!

-Păi da, da’…

-Asta e din ăla de care ai mai avut.

– ASEMĂNĂTOR doar. Că e cu piele, cu…

-Da’ parfumuri care nu sunt pentru criminali in serie nu au?

Echivalent cu mers înapoi, cumpărat altul decât cele două , tot de criminali în serie , cred – “Noir de Noir” ( citiț’ pe nas) și asta e .

Ce nu i-am spus e că din celelalte cele mai multe sunt de poponari, așa că nu știu cu ce om vrea să se culce seara, dar eu mă simt mai bine in pielea de criminal în serie decât într-una care se parfumează cu curcubeie și se bese fără zgomot.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

Poti sa iti iei un recipient din ala de travel pe care sa il incarci de la sticla mare de parfum. Nu se mai sparge pe gresie. 🙂

Gen asa:

https://www.amazon.com/Refillable-Perfume-Atomizer-Bottle-Portable/dp/B07QPM233X

Ma rog, exista si versiuni mai scumpe de firma, dar na. Depinde cat de des calatoresti ca sa isi justifice pretul. :))

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Interesant dar nu, nu cred că o să fac asta. O să încerc să am mai multă grijă.