Mecanici la băutură

Meme time, dar trebuie să îl explic. Tre sa vând mașina , am făcut o vizionare cu unii un test drive, erau foarte incantati , dar mă sună ei mâine, mâine că nu, că Meriva e prea mare. In fine, no probs, dacă ei o văd mare, eu nu zic nu . 

Zic să plec cu rabla până la magazin că era mai pe poziție, și trebuia să cumpăr de gratar. 

Eroare 68 – problema de steering pump, direcția tun. Am plecat cu aia nouă.

A doua zi, după grătar, eram cu omul meu, amândoi după “două beri”, să ne uităm că ciare-ciare. 

Văzut că bateria e moale, că alternatorul nu pare să încarce, făcut teste, măsurări, încărcat bateria, concluzionat că trebuie să schimb ăla.  Nu eu, că nu am scule și nici timp și nici nu sunt mecanic. Doar la bere.

M-am mai uitat eu ieri o dată după ce am încărcat bateria. Clar, de aia nu merge, că s-a stricat jegul ăla. 

Chemat mecanic mobil, vine omul , deschide capota, îi explic eu cu alternatorul, cu volți, curenți, ăsta îmi arată cu dejtiul  înspre poza asta. Și se uită la mine ca la prost, normal.  

Mda, zic , e și ăsta o posibilitate de luat in considerare, eu din partea asta nu m-am uitat. Dinspre baterie părea altfel.

Acestea fiind spuse, parcă dacă știam că sunt atâția cumpărători de “will you take 1500 cash” nu mai făceam nimic la ea, o lăsam paragină și “da, boss, ia-o cu 1500 cash, mai mergi 5 metri cu ea și se dărâmă pe tine, hai să vedem care iese mai câștigat “.

13 Replies to “Mecanici la băutură”

  1. Sa înțeleg ca s a stricat cureaua de la alternator?
    Cât costa reparația mașinii?

  2. 178 de lire. Merge și cu bretele, sau cu cureaua de la pantaloni, dar să fie din aia împletită, să nu alunece pe role.

  3. Nope. Că niciunul nu a vazut efectiv masina. Asta e prima linie de agățat, ca ”asl pls”, pe vremuri.
    Si nu cred ca știu să citească anunțul oricum, că nu par să știe nici să vorbească.

  4. E și asta o idee. Uite, eu am învățat să conduc (nu școala de.soferi, acolo înveți să iei permisul) pe o mașină cu doi ani mai bătrână ca mine și mi-a prins bine. Ținând cont că la tine fetele.sunt pe lumea asta de ceva timp bănui că ar putea foarte bine sa folosească mașina a 2-a la învățat să conducă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.