Ocoli, ocoli și tot în cur mă nimeri

Avem ceva asigurare de boli critice la Aviva. Are soția , eu sper să fac bolile , să termin cu munca , să își ia banii și să fie toți fericiți, dar nu se întâmplă.

Am făcut-o  odată cu rata la casă. Că dacă ne îmbolnăvim și nu mai putem plăti ce facem? Aveam opțiunea să ne spânzurăm, de exemplu, dar soția a preferat să facem încă o rată de 97.12 lire pe lună pentru liniștea noastră sufletească . Eu aveam liniște oricum, zic dacă aș fi fost singur , dar suntem o familie și nu poți.

Bă, in 2021 am făcut asigurarea, în 2022 am primit notificare că știi, că s-au devalorizat banii și cu banii pe care îi promiteau ei, ceva gen 50,000 de lire. Că să plătim 104.19 ca să crească prima la ceva de genul 52,122.00 – un căcat de index cu inflația la suma asigurata și un index cu inflația , plus taxa de șmecherie, normal, la primă.

Nailes!  A intrat  soția în cont și le-a dat mu…”decline” , luat la cunoștință că nu mai faci nimic cu 50 de mii în ziua de azi – parcă trebuiau să ne spună ăștia . Și aia a fost.

Până anul viitor, când au venit cu aceeași schemă, 50k s-au devalorizat și mai tare, practic te ștergi cu ei la cur, că dacă nu… DECLINE.

Anul ăsta au schimbat foaia. Nicio ofertă de mărit suma asigurată, ne-au anunțat simplu că o să ne ia 104.19 lire pe lună începând din mai și o să ne lase suma asigurată la fel, dacă tot ne place rotundă așa.

Și i-am zis soției să caute alții, iar dacă nu găsește o să trăim și noi la risc, ca săracii. Prefer să fac o plată de 50,000 în contul creditului, ca să fie liniștită, sau îl plătesc pe tot dacă mă enervez, decât să mă jumulească escrocii ăștia, futu-le anafura mamii lor de jepcari – țara asta îmi dă numai la operație, constant, de când am venit aci.

Later edit: A zis soția că a verificat în cont și au mărit un pic și suma asigurată, tot cu de-a sila.

4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
1 month ago

Wanted: dead or live
Reward: 50k

Stropic
Stropic
1 month ago

Exista si asigurare la asigurare? :)))

Imi e asa o teama ca daca doamne fereste se intampla vin cu vreun “preexsting condition” sau “noi acoperim tp A si aveti A.2”