Vreau uscator de rufe (Help?)

 

 

Azi l-am vazut p-ala din Game of Thrones care ne tot ameninta sa ne pregatim ca vine iarna.

Mie imi place iarna , dar numarul mare de inhabitanti si frigul face ca sa nu mai fie balcoanele suficiente ( desi inchise) pentru uscatul rufelor . Stiu, as putea sa mai cumpar niste uscatoare d-alea de intins rufele pe ele , ieftin , 18m de sfoara compactata :). Am deja doua .

Da’ nu merge. Nu mai merge… Nevasta vrea gen ,d-asta :

25_3155201n

Tot ce stiu eu despre uscatoare :

1) Ca vreau d-ala cu pompa de caldura in condensatie , fara burlane , cazane , legaturi la canalizare , etc. Doar cu legatura la priza. Atat pot sa-i ofer din zgarcenia mea, uscatorului astuia.

Vreau d-ala cu rezervor de condens pe care sa il pun in balcon.

2)Mai stiu ca exista Beko ( turcii care au cumparat Artctic)  si Ariston ( Hotpoint) care ofera garantie 5 ani . Si da , asta conteaza pentru mine tinand cont ca nu stiu nimic altceva despre uscatoare .

Altfel , habar n-am daca vreunii fac uscatoare super cool sau pocnitori. Avem masina de spalat de la Hotpoint aia si merge , gen e ok.  Dupa mintea mea, bani multi aruncati pe geam , dar  are butoane cu touch, fata de d-alea clantanitoare si rotitoare cum avea batrana Arctic care si-a dat duhu’.

3)Am  vazut in viata mea fix unu. Era un model vechi si hainele puteau a incins cand le scoteai de acolo. Normal, nevasta nu vrea d-ala. Vrea sa miroase a trandafiri ceva.

Care  aveti pe acasa si vreti sa descrieti, sa ajutati un om pus la ananghie: Tre’ sa cumpar si sa imi asum responsabilitatea :\ .

4)Nu ma intereseaza masina de spalat cu  uscator , nu ma intereseaza uscatoare peste 3000 de lei  ca iau foc instantaneu . De fapt as vrea sa imi confirmati , sau nu daca alea pana in 2000 de lei sunt ok  – ca banu’ e dusmanul  . Iar , daca nu aveti  , nu ma intereseaza ce stiti voi din auzite , ca din auzite stiu si eu si nu e suficient. Nici din reclame.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian
8 years ago

Am cu uscator. Nu te interseaza. Si face fix cum spui tu la 3.