Ba, serios acuma, pe Isarescu inca nu-l salta nimeni?

Inca una rapida ,

Ar trebui sa astept doua randuri si apoi sa injur , conventie cu nevasta.

Da’ futu-l in gura de trădător cu toți morții lui, cu instituția lui de  autorizat  jepcareala pentru toate bancile care-au vrut să  mearga și ele o tura pe spinarea proștilor din țara asta , bă, dacă chiar nu-l vede nimeni responsabil pentru aberațiile pe care le-a dirijat in fruntea BNRului , poate iese in pizda ma-sii la pensie, să ne lase o dată. Am ajuns să-mi fie teamă că poate nu mai moare și nu se mai retrage, ca de Iliescu. Mai e și din Drăgășani. Parca aud , în morții lui , după ce iese la pensie că ce mare om a fost el  si câte a făcut pentru țara asta .

I-auzi aici (Digi24):

M-aș referi și la mult disputatul subiect cu legea actuală de dare în plată. Păi cum să nu spui că nu este confuzie în societatea românească, sau cel puțin în media, dacă o lege care a fost prezentată ca fiind socială, devine pe rând o lege a dreptății. Dacă există o lege a dreptății, înseamnă că sunt și legi strâmbe, nu? Devine apoi o lege a haiduciei, asta e și mai interesant”, a spus Mugur Isărescu.

Guvernatorul BNR a mai adăugat: „După cei cu cheile la casă pot să vină cei cu cheile de la mașină, frigiderul pe care l-au folosit un an, îl aduc înapoi în plată. Facem un depozit de frigidere și mașini de spălat în holul băncii. În partea cealaltă mai facem și un țarc pentru animale”.

Cum compara el casa cu bunuri perisabile si a caror uzura e o componenta care afecteaza valoarea in scurt timp. Ba, te dai dracu! Si da , bai puta, mașina folosita un an e normal să poți să o dai inapoi ( de fapt poți deja) , că ar trebui să plătești suficient avans, plus asigurare casco , plus rată cât să acopere uzura aia de un an. Se numește leasing operațional  pentru masini și le poți da înapoi.  Doar pentru case nu poți, că ruginesc , se demodează , sau pula mea, se dezumfla bula și nu vrem să piardă băncile că

Nu e ca și cum bancile ar fi alimentat bula asta imobiliară , in ze first place, nuuuu!

Sictir și lehamite. Si nu , nu am nimic de dat in plată.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nautilus
8 years ago

Maneliştii spun că dacă ai bani eşti şefu’ la bani. Ceea ce e inexact; eşti doar un deţinător temporar, fiindcă nu te poţi numi manelist adevărat fără să arunci cu banii pe rahaturi strălucitoare şi inutile imediat ce i-ai dobândit.

Şefu’ la bani -adică stăpânul masei monetare a ţării, cel care tipăreşte banii şi semnează pe ei- e Mugur Isărescu.

catalinx
catalinx
8 years ago

Problema e ca Isarescu e seful banilor de prea mult timp. Presupun ca ii stie pe toti dupa serii . Si ca vrea sa fie si seful “la finante” si “la economie” , ca tot cu bani sunt si alea.

Fery
Fery
8 years ago

Da si e intotdeauna partizanul intereselor bancilor, chiar si atunci cand astea interese sunt fix impotriva intereselor romanilor, adica aia care ii platesc salariul.