Aparatu’ de fraierit saraci hulpavi.Acum si pe facebook!

Economie de benzina

Mi-o baga facebook p-asta! Sponsored post.

Total neinteresant , ai crede ca pana acum toata lumea s-a prins ca  nu exista  asa ceva , adica un căcățiș care sa-ti pacaleasca cumva rabla sa consume mai putin. Dar nu , nu toti s-au prins, ca-s unii care ma-ntreaba pe mine daca sa-si cumpere.  Da bah , cumparati-va, ca rupe lantul. De distributie , probabil.

Iti dai seama , deci asta din poza  are ceva Opel din 2000+ si se lauda ca a montat device-ul minune si-i consuma cu 50% mai putin combustibil, adica 4litri/100 km. Carevasazica , ii consuma 8l/100 km inainte de montajul minune. O avere! Adica  o optiune ar fi ca :

Aia de la Opel , care si-asa consuma putin , puteau sa faca ei o chestie sa consume 4 litri in loc de8 , dar nu, n-au facut-o ca au vrut ei sa le mai lase loc si astora de la NaturalCacat  sa mai ia si ei un ban. Right!

Sau ca , astia de la NaturalCacat au inventat chestia asta pe care o vand ieftin , in timp ce niciunul din producatorii  de masini , care investesc adunat  miliarde de dolari in cercetare, nu-s in stare de asa ceva.

Foarte credibil. La fel de credibil ca faptul ca poti reduce  consumul unei masini cu 50% asa doar din alimentarea cu benzina/ motorina. Sigur ca poti . Dar la fel poti face si doar din pedala.

La fel de credibil ca vrajeala cu masinile de cusut Singer, sau ca  economizorul de curent electric, sau   “Castiga bani muncind de acasa“, sau ca schemele  de imbogatire subita  tip MLM , gen Herbalife , care mai face si azi bani pe spinarea prostilor .

N-are rost sa detaliez de ce orice vrajeala pretinsa de vanzatori de tipul asta nu poate functiona dintr-o mie de motive.  Asa ca va spun simplu:

Poftiti de cumparati , nu ma mai intrebati pe mine  , iar daca are succes , ma fac si eu distribuitor, ca de ce-ar fi stiinta si logica   piedici in calea progresului.

Poate ziceti ca va mint .  Nu sunt afiliat , inca , dar  voi intrati si cumparati ca  le cer eu partea mea de combinatie alora , cumva.

 

Nota de subsolul blocului: Daca sunteti asa zgarciti economi vedeti ca exista ,in Romania , Toyota Prius pe GPL. Consuma sub 6% si nu e vrajeala. Prius e masina incapatoare, nu Smart sau alte motorete cu acoperis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
admin
9 years ago

test