Toate-s la fel. Azi Altex.

Mașina de spălat vase Candy.

Bă, mi se strică în ultimul timp chestii și am nevoie să le înlocuiesc mai ceva ca lu’ Arhi. O să începeți să mă luați la ochi dacă mai insist mult.

Au trecut mai bine de 5 ani de când m-am mutat in apartamentul ăsta ( ce de vreme, băi, nene – o viață de om ghinionist ) și presupun că ăsta cam e timpul mediu de funcționare pentru cam toate chestiile. Văd că și hota face gălăgie, mobila de bucătărie, adică ușile incep să se deschidă prost și ajustarea nu mai ține, încă un monitor trage să moară, masina de spălat rufe are deja o reparație, mai aștept aerele condiționate și frigiderul și cam aia e tot.

Acum 3 săptămâni (așa credeam eu,m-am uitat in blog și am văzut că sunt doua luni si jumătate, lol) s-a stricat rabla de spălat vase, cum spun . Am încercat să văd dacă e ceva no-brainer și nu e. Am să o duc la reparat și după, la țară.

Acum două săptămâni am comandat alta la fel. Candy cu 6 seturi. Nu-i nicio șmecherie, dar așa am gândit mobila, nu îți să pun alta mai mare.

Nu faceți ca mine, a fost o idee proastă – driven by poverty ( Asta era mașina de spălat cea mai ieftină când m-am mutat, cumva ne-am înțeles că noi nu avem mult vase), iar acum nu poftă să modific sau să refac mobila.

Deși era utilă măcar una in care incap 9 seturi. Găsisem una de 8 cu modificări minime la mobilă, dar soția nu. Găsisem să o repar, dar soția – nu, iar ăia au zis să le-o duc eu.

Așa că am căutat alta la fel. Asta am luat-o de la unii Tonis ,din Constanța ( da, cu “n”), acum nu aveau. Am găsit-o la ideall, aia de la care am mai luat, dar m-am speriat de comentariile la articolul în care am descris asta și am zis – hai, lasă.

Iau de la Altex, că sunt mainstream .

Da, am căutat pe Amazon, dar nu merge, e grele.

Au livrat in câteva zile, ok ca timp, plata cash on delivery, pentru că România. Au adus utilajul la ușă într-o seară și nu aveam timp de ei să stau să îl desfac pentru inspecție . Eram pe fugă. Țeapa mea.

A stat vreo o săptămână întreagă în cutie că nu am avut timp de ea. Mai citesc în diverse locuri cum lumea nu crede că poți primi un pachet pe curier și să nu îl desfaci o săptămână, două. Mă apucă râsul, că încă nu am desfăcut cutia cu mașina de tuns pe care am cumpărat-o acum 2 ani.

Eh și and montat-o și pe asta joi . Abia după ce am pus-o aproape să o băgăm în dulap a observat soția că e un pic boțită.

Un pic. Eu am plătit-o de nouă, dar plm. Normal era să o ambalez la loc și să le-o returnez ălora in virtutea celor 15 zile. Probabil că aveam de furcă cu ei, probabil că nu ar fi recunoscut că au adus-o strâmbă, dar mi-era scârbă să mai stau inca cine știe cât, până când am o mașină de spălat bună. Și cumva am insatisfacția aia că e cumva vina mea, că nu am verificat destul, că nu am fost atent, că am semnat pentru ea că primarul, deci o merit, că orice victimă a unui viol.

Plm, așa e aici la Vaslui. Toate sunt la fel, doar culoarea și lungimea diferă.

Nici nu o duc înapoi. Prea mare deranjul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments