Viața la țară

Câteva lucruri mai mult memento pentru mine:
Băh, a plouat primăvara asta de e totul verde. 2016, an de pus pomi.  Dacă nu ați pus până acum, lasă. 

image

Aveam iarba mai netunsa decât parul meu. Aa, încă o avem, că mașina de tuns nervii a mers fix 2 săptămâni cu noua bujie.  Azi iar făcu ca pula.  Iar ma puse pe drum. De mai luai două bujii…

image

Poza e să nu mă mai obosesc eu sa apreciez calitatea bujiilor din cuvinte obscene.   Gen,  făcui bășici la degete trăgând la sfoară.
Așa,  deci două bujii și o mașină de tuns.  Electrică.  Nu am încredere ca merg ăstea.  Tata brichisi juma de zi încercând să repare,  dar nu.  Acum încă nu se termină bine de plouat să îmi încerc și eu norocul, ca orice Făt Frumos. 


image

Când se termină ploaia luai cheia, desfacui bujia veche, pusei una nouă și vrumm… La prima sfoară a luat-o.  Ma ajută tata să o reglez puțin și pe treabă.

image

Zic: Bine, dar să o probez și pe ăia electrică ; Un BOSCH.  Nu știu cum merge, că se luă curentul. Vreo 4 ore.
Nu glumesc.

În alte știri,  tata a cumpărat un iepure alb mic. Ăla mare cu care se joacă acum copiii e cam bătrân și ii cam vine vremea  să ne delecteze și gustativ. 
Eh,  pe ăla mic l-a adăpostit temporar în pătul ( porumbar).   A mâncat otrava de șobolani și dădu colțu’ azi
Copilul al mic se juca și cu el mort, ca cu păpușile.  Zicea ca a închis ochii, a murit, dar nu înțelegea ce e asta.
Cu ăsta n-am poze, na.

În rest, plouă de vreo 3 ori azi și observai ca trebuie sa stropesc pomii dar nu-am când.  Tata…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
7 years ago

daca iti paradeste bujiile asa de des, vezi daca chimistul din tine nu a facut amestecul un pic prea bogat in ulei 2T, ca unii au pornirea asta, gen un pic mai mult ulei face bine, ungere mai buna.

trackback
8 years ago

[…] A stat vreo o săptămână întreagă în cutie că nu am avut timp de ea. Mai citesc în diverse locuri cum lumea nu crede că poți primi un pachet pe curier și să nu îl desfaci o săptămână, două. Mă apucă râsul, că încă nu am desfăcut cutia cu mașina de tuns pe care am cumpărat-o acum 2 ani. […]