LCK e doar un extra-cost pentru a avea un maimuțoi președinte

Problema mea cu faptul că Joianis a demis-o pe LCK nu e că nu mai are DNA-ul șef responsabil. Că de acum încolo se vor bloca dosarele și se va bloca justiția. Justiția nu s-a ridicat măcar din genunchi, doar din când în când mai ridică botul din calbasan-ul politic să mai ia o gură de aer.

Dragnea e încă liber și primește sentințe la mișto, dom’ profesor scrie din nou din libertate, e o bătălie de joc să crezi că LCK era călare pe corupție. În declarația de bye-bye, doamna zicea ceva pompos despre cum corupția poate fi înfrântă. Fum în ochi. Corupția nu poate fi înfrântă (în România), iar plecarea ei reprezintă, nu motivul, ci o dovadă în plus, că atât timp cât președintele vostru o sacrifică ca pe un pion să își termine el mandatul, nu ai cum să pretinzi că lupta anti-corupție e o prioritate a cuiva. Nu e. DNA-ul este o unealtă, o sperietoare, și faptul că nu mai merge nu înseamnă nimic pentru mine și pentru tine.

Ce mă deranjează e că maimuțoiul asta rămâne în continuare președinte, numai bun de pus botu’ la tot ce vor ăia de la PSD. Mă gândeam că poate-poate se umflă tărâța in el, infatuat de favor populi și le dă cu sec.

Dar omul e așa de alunecos precum îl știam deja și își știe interesul.

Iar asta e rău, că e vorba de interesul lui și că lucrurile vor fi și mâine ca și ieri cu un popor credul și optimist că poate data viitoare își iau țara înapoi, doar că ghinion, asta nu a făcut niciodată parte din ofertă.

Cu sau fără LCK semințele același gust are.

Cu sau fără KWI tot la fel, da’ era mai bine fără.

Altfel, viața (mea) merge înainte conform planului. Faptul că a voastră nu, e o alegere.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
5 years ago

Domnu’, va rugam frumos sa lasati maruntisurile deoparte, important este ca a nascut Florin Salam. Se intelege ca Aldis Cris-Tim si Caroli s-au oferit ca nasi de nume si botez, ramane de vazut daca o sa fie ales unul dintre ei.

http://acasa.teotrandafir.com/dobre/