20C.Povestiri din Ciudateni

Merg prin DutyFree…
Trag un Gherlan pe nas, la deruta…Astept , de fapt, sa treaca timpul si sa se imbarce odata cei 2435678975 pasageri care asteapta in gramada ordonata.

…Ba ce loc am ? Scot lenes telefonu’ spart din buzunar , dau cu destiu’ , vad, ma mai uit o tura la coada, mai trag pe nas dintr-un carton cu alt parfum pe el… bai  asta parca miroase a fofo, ce dracu’?! Ma uit la pret – 70 de EUR pentru miros de fofo ? Iau parfumu’ trag direct din el, miroase a altceva. Ba, ce dracu’. Ma  duc la borcanu’ cu cartoane de test. Ale dracu’ vanzatoare, ce-ati fi facut voi cu cartoanele astea ? Iau altu, nu miroase a nimic , inca unu… nik. Baai frate… Arunc cartonul cu parfum …

Am plecat de mult de-acasa… Hai ba, va-mbarcati odata ? Astia se spawneaza intr-una , ca-s tot atati ,cati erau mai devreme. Zergii dracu’.  Ba ce loc am? Scot telefonu’…. Aha, bun , la margine.

Mai dau o tura, mai pun un parfum pe carton, ceva Bureberry , parca.La cat ma pricep, ar putea fi BureBista. Nu miroase funny, wait, parca e deodorant d’ala ieftin, Diablo, de care foloseam cand eram mai sarac si mai zgarcit ca acu…

Cat costa? 62 de EUR? Bai, nu se poate sa miroase a 10 lei, de banii astia. Bag cartonu’ in buzunar. Pesemne mi s-a stricat nasu’.

Ha, se facu de imbarcare! Ba, ce loc am?
Ma mai uit odata in avion, ajung la randu’ 20, vad ca sta cineva pe locul C. Scot telefonul…

-Hello sir, I am sorry, I have this place, 20C.

Se uita crucis, scoate telefonu’, imi arata.  Scrie 20D. Nu sunt sigur, ma mai uit odata la mine…
-Sir, you have 20D , see? This free place across the aisle.
-Are you sure? ma intreaba.

Ma uit la ochelarii lui, sunt dubli fata de ai mei.

-Yes, quite sure.
-Oh, yes, sorry.

Scot cartonul din buzunar. Miros cu frica sa nu cumva sa fofo. Nope, tot a 10 lei miroase.

Ciudat. Nici n-am baut nimic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments