Vinuri: Thesaurus Amadoc

Nu mai beau. Vreo săptămână așa. Că prea am sărit calul . Vineri vreo trei beri la întâlnirea cu ceva colegi ( doar domnișoare ) , sâmbătă, doar ce mi-a trecut greața și am umflat 2 sticle de vin, că ce aș putea să fac altceva la o nuntă.

Duminică am făcut pauză, da’ luni am mai bagat niște beri și gin în Stockholm, marți iar pauză tehnică, da’ miercuri 2 beri, joi un cidru, vineri seara mă aștepta mon ami la Azuga cu o sticla de vin la rece, să îmi revin de după drumul plin de gropi și serpentine și să îmi bag pula în ea de rablă tre’ să schimb toate telescoapele că s-a hărtănit suspensia de zici că e căruță.

Și sâmbăta am inceput devreme . Am cerut eu ceva Rose de Sâmburești; în Prahova să ceri vin de Drăgășani e așa ca și cum ai cere bătaie, da-n fine, m-au iertat.

Iar eu am cerut un Muscat Ottonel Amadoc, de la Thesaurus de pe dealurile Silagiului.

Dulce, că așa e otonelu’ , cu note de 11, 12 și 1, ca în poză.

Nu poci pentru ca să spui că își merită chiar banii pe care îi cereau ăia, dar ce vrei, serviciu la botul calului, frapieră ,gheață , alea. Altfel, pentru prețul de supermarket ( 30-40 de lei ) e un vin cinstit. Cel puțin asta de 2016.

Că cu ultima sticlă au cam stricat prietenia cu mine,ăla avea un pic gust de răsuflat și un pic acrișor, din alt lot , de 2017. Da’ aia e, eram deja în treabă nu ne-am oprit dintr-atât, până nu ne-a băgat vântul și noaptea în cameri.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
5 years ago

De ce trebuie sa schimbi telescoapele?
E chiar atât de rău.?
Sigur nu sunt și alte elemente implicate? Bucșe? Jante?

Alex
Alex
5 years ago

Pe ce ai pus ochii?
Vrei sa te grăbești pana se reintroduce taxa auto?
Ramai tot la Hyundai?

Alex
Alex
5 years ago

La cât e evaluată actuala mașina?
La ce marca sau model ai în gând?