LG G5 și Accu battery

Am o aplicație Accu battery, nu mai știu cine a zis de ea pe opencube acum mai bine de un an și am instalat-o pe toate telefoanele, am și plătit-o cinstit, ca să monitorizez când se fut bateriile.

Și-am fost relativ mulțumit de ea. Așa de mulțumit că zilele trecute am observat că soției i se termină bateria cam repede și mă întrebam dacă trebuie să cumpăr alta.

Așa că i-am instalat și ei aplicația. Păi nu?

O zi mai târziu telefonul era în bootloop.

Am incercat să îl pun in safe mode in rescue mod, nimic.

Contactat Amazon pentru a beneficia de ultimele 2 săptămâni de garanție, mi-au zis să caut resellerul, care încă nu a răspuns, continuat să caut soluții.

Găsit pe net că poate să fie foarte probabil de la cameră care trebuie deconectată de pe placă și alte mizerii.

Zic, ok , alt telefon. Soția insista că poate e de la aplicația aia , ultima instalată, ea nu are mai mult de 20 in total, dar și dacă ar fi, eu ce să fac? Alt telefon .

Am mai incercat o dată și am reușit să îl aduc in rescue mode și l-am rezolvat. Cu factory reset :/. Și niște poze pierdute probabil… Și aia e.

Aplicația tot e ok-ish, pe celelalte telefoane nu am pățit nimic similar. Dar pe ăsta da. Și poate e doar o chestie conjuncturală. E bine să știți.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mircea
Mircea
5 years ago

Problema este de ordin hardware, nu are legătură cu vreo aplicație.

https://en.wikipedia.org/wiki/LG_smartphone_bootloop_issues

Mircea
Mircea
5 years ago

Am citit, cum nu? Dar un prieten a pățit aceeași poveste cu un G4, care după două resuscitări fericite cu factory reset, și-a dat duhul pe veci => placă de bază înlocuită pe garanție și aia e, merge și-acum.

De asta ziceam de problemă hardware, că factory reset-ul rezolvă, dar pentru o perioadă scurtă.
Totuși, poate chiar a frecat meciu’ cumva aplicația aia… parcă mai bine așa decât defect hardware.