Alte politici de care nu mă interesează: PSDul lor.

Cred că fiecare țară are PSD-ul ei, bănuiesc .

Aici sunt aia cu munca (Labor) și cu muncitorii, deși par să fie un pic mai mult cu șomerii, da-n fine.

Roșii sunt, logo cu trandafir au, au în platformă masuri socialiste ( mai ceva decât ăilalți), deci ei sunt: PSD-ul.

Am citit pliantul de mai jos, nu îmi pasă câtuși de puțin, în mod realist, de cine iese MP și ce vor să facă, știu că aci Reading ăștia dețin Consiliul și asta contează “let’s make Reading Great again” -lol.

Am aflat că de fapt nu votez , deși îmi trimit ăștia de la consiliu plicuri acasă cum că s-o fac , că votul meu contează. Aha, mie nu îmi pasă ( m-am înregistrat că cică contează la credit score și pula mea – să fii un cetățean implicat, zic, activ social, dacă e așa mă-nscriu și-n partid, tovarăși) , dar dacă ar fi, nu-i bai, le-aș da și ăstora tot cu PSD-ul in muie, să fie bine, ca să nu fie rău. Sau invers.

Legat de care, treaba e groasă, nu neapărat c-o să câștige ăștia sau dacă, ci ce-au ei în manifesto; treburi precum limitarea ratelor chiriilor – uraaa, tovarăși, vreau și eu că-s chiriaș și mi-a mai pus landlordu’ ăla rău 15 lire în plus la chirie, condiții mai aspre pentru landlorzi, chiaburii draculului, lol.

Ia uite, sprijină comunitățile, școli pentru săraci, așa ca mine. Și încă un referendum pentru rămânerea în UE. Păi, imigranți + labour = love cu trandafiri și inimi.

Ia uite ce zice tanti, se bate cu schimbările climatice, daaa. Aici i-aș zice să ia exemplu de la Firea, că-n București s-a oprit și încălzirea globală, nu numai aia centrală.

Pe de altă parte tot ce-am reținut de la ăilalți ai lor e că ”eh, lasă că nu micșorăm taxele chiar acum , avem alte priorități, cum ar fi brexit, deblocarea parlamentului și suplimentarea poliției cu 20k agenți- bahahahaha ( la primele două, a treia e de înțeles, s-au cam înmulțit cuțitarii) ! Right.

Pe de încă altă parte, dacă ăștia ca Leibăr îmi cresc council tax-ul, că dacă tot plătesc întreg, de ce nu, să aivă și ei bani de ajutoare la săraci, cred că mă supăr, păi ce facem , atac la punga cu covrigi?!

Eh, nu contează, oricum ar vota și-ăștia își iau țara înapoi tot ca românii, diferența e că au un avans semnificativ de civilizație, își permit luxul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marius
Marius
4 years ago

O sa “investeasca” timp cam pe acolo pe unde sunt voturi: NHS, politie,etc…
Cam ca PSD-ul nostru si nu numai:)

Buruc
Buruc
4 years ago

Eh, eternul scarbism de politica peste tot, doar ca lucrurile se pot imputi rapid pe aici.. Ar putea sa te intereseze urgent daca de exemplu daca ti se taie asistenta medicala in uk ca nu esti cetatean si nici rezident permanent (5 ani) sau daca te ar pune astia sa platesti mai mult pe aceleasi criterii…

Buruc
Buruc
4 years ago

“Gove’s remarks came as Boris Johnson announced a range of border control proposals including a five-year wait for access to social benefits for all immigrants including those from the EU; the ending of child benefit being sent abroad, a practice it says will save £800m a year; and an increase to the annual health surcharge for all post-Brexit immigrants, including those from the EU, to £625.“

Buruc
Buruc
4 years ago

Cum zici tu … mie nu mi e cald cu cateva sute £££ cat as plati ca sa aduc o ruda in vizita doar asa foaie verde de marar costul vizei …

https://www.gov.uk/government/publications/visa-regulations-revised-table/home-office-immigration-and-nationality-fees-29-march-2019

Stropic
Stropic
4 years ago

adica cineva din sua de exemplu plateste deja 95 de lire de fiecare data cand intra in uk? cred ca sunt niste acorduri care nu sunt trecute acolo…

Buruc
Buruc
4 years ago

Dap, cum e si acordul cu UE … In curs de redefinire… Am lucrat cu un indian care si a adus familia in vizita in uk … pe langa dosarel cu sina cu actele de casa, depozite etc prin care sa demonstreze ca nu exista interese de a ramane ilegal in uk a mai lasat cam 1k taxe pt vize. Initial am crezut ca glumeste dar …

Stropic
Stropic
4 years ago

pai da, cred ca au multe acorduri din astea, putine tari mai platesc cred viza aia de 95.

nu stiu ce sa zic cu restul, nu cred ca sunt atatia oameni ilegal in uk pe cat se crede, in afara de aia criminali in serie sau homeless sau ceva. adica de ce nu m-as duce legal, ca tot e gratis?

Stropic
Stropic
4 years ago

Biiine, era o figura de stil cu criminalii in serie, ma refer la tot felul de dubiosi, traficanti, hoti, cersetori etc. Nu zic ca vin ilegal, doar ca raman ilegal, ca ii doare fix in cot de nin si alte figuri din astea si nu prea se agita pt ele. La astia se adauga cei homelesi, fie in cutii de carton, fie cate 20 intr-o rulota etc. Acuma cati din astia or fi? Prea multi o sa zici, si inteleg, dar masa mare de imigranti din ue, care au venit si ei la o ferma, la un magazin, la un… Read more »

Buruc
Buruc
4 years ago

Ca unu care o arde de ceva timp in Midlands pe principiu nimerelii rata de londra/chirie mica pot sa zic ca e plina zona de homelesi care nu, nu sunt emigranti sunt de ai lor … e drept o zona trista, saraca a angliei si unde miroase tot timpul a iarba :)) Astia stau de ani de zile intr un pasaj pe langa gara nu i vede nimeni, politie, sistemu social, nhs …

Buruc
Buruc
4 years ago

@Strotopic
Pai dracu mai vine sa contribuie la sistemu tau social prin taxe si impozite (sa ti sustina parazitii locali) daca tu bagi cetatenie in 25 de ani si alte mizerii pt non-cetateni, corect ? Adica na, propaganda propaganda dar nu sunt chiar toti emigrantii prosti gramada

Stropic
Stropic
4 years ago

@buruc: pai masurile erau pt descurajarea imigrantilor. adica cred ca fix asta se voia. :)) #brexitnow

in loc de teoria chibritului cu 600 lire pe an extra pt cei care vin dupa brexit – platibil banuiesc pana devii cetatean, deci fas, mi se pare mai eficienta metoda asta.

lol, nici nu era nevoie de brexit, se regla de la sine imigratia dupa ce urcau perioada de asteptare pentru cetatenie, dar na. :))