Filme: The good liar și Ready or Not. Scurt

The Good liar

Cred că-i după o carte cu acelasi nume pe care am vazut-o intr-un aeroport acum cativa ani si am citit cateva pagini din ea, dar nu prea-s eu cu cartile, cu exceptia alora de la 1 la As.

Filmul în sine are o poveste asa și așa, merge. Mie mi-a plăcut că prezintă niște detalii interesante despre modul de viața al britanicilor, chit că , dacă te uiți atent ai impresia că reprezintă o nișă destul de restrânsă.

Dar ceea ce face diferența dintre un film mediocru și unul bun, zic eu, e prestația lu’ Ian Gandalf McKelen și a lui Helen Miren.

Ready or Not ar trebui sa fie o comedie horror. Are o actiune pe alocuri amuzantă, pe alocuri cringe, scenariul e din cele mai ieftine, interpretarea absolut mediocră, cu excepția miresei, care are câteva scene interesante.

Bonus “America, venim” cel mai prost film pe care l-am văzut anul ăsta, de aia nu mă uit la filme românești. Trebuia să fie ceva dramoletă tragicomică. E cringe pe toate părțile și atât. A și plin de clișee și românisme . Un film nu numai prost, ci și rău.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
4 years ago

America venim e pe utube… dar au fete de prosti aia. Am rezistat 2 minute, fast forward.

Insa tot acolo am gasit cea mai buna ecranizare a Contelui de Monte Cristo https://m.youtube.com/watch?v=rnAWw7MAN3U
E vechi, si e cu ala de si-a luat cetatenia rusa… dar ultima ora din film merita revazuta macar pentru cine stie povestea.

0040
0040
4 years ago

Ala din 98′ cu Depardieu… chiar si pe torenti, nu am gasit mai bun de 698 x 456… dar si asa avea doar 1 seed.

Alte versiuni (in afara de asta din 98) nu merita efortul sa te uiti la ele.