Filme: The good liar și Ready or Not. Scurt

The Good liar

Cred că-i după o carte cu acelasi nume pe care am vazut-o intr-un aeroport acum cativa ani si am citit cateva pagini din ea, dar nu prea-s eu cu cartile, cu exceptia alora de la 1 la As.

Filmul în sine are o poveste asa și așa, merge. Mie mi-a plăcut că prezintă niște detalii interesante despre modul de viața al britanicilor, chit că , dacă te uiți atent ai impresia că reprezintă o nișă destul de restrânsă.

Dar ceea ce face diferența dintre un film mediocru și unul bun, zic eu, e prestația lu’ Ian Gandalf McKelen și a lui Helen Miren.

Ready or Not ar trebui sa fie o comedie horror. Are o actiune pe alocuri amuzantă, pe alocuri cringe, scenariul e din cele mai ieftine, interpretarea absolut mediocră, cu excepția miresei, care are câteva scene interesante.

Bonus “America, venim” cel mai prost film pe care l-am văzut anul ăsta, de aia nu mă uit la filme românești. Trebuia să fie ceva dramoletă tragicomică. E cringe pe toate părțile și atât. A și plin de clișee și românisme . Un film nu numai prost, ci și rău.

5 Replies to “Filme: The good liar și Ready or Not. Scurt”

  1. America venim e pe utube… dar au fete de prosti aia. Am rezistat 2 minute, fast forward.

    Insa tot acolo am gasit cea mai buna ecranizare a Contelui de Monte Cristo https://m.youtube.com/watch?v=rnAWw7MAN3U
    E vechi, si e cu ala de si-a luat cetatenia rusa… dar ultima ora din film merita revazuta macar pentru cine stie povestea.

  2. Ala din 98′ cu Depardieu… chiar si pe torenti, nu am gasit mai bun de 698 x 456… dar si asa avea doar 1 seed.

    Alte versiuni (in afara de asta din 98) nu merita efortul sa te uiti la ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.