Comparatoare de preturi

Aparent, astia din UK te incurajeaza sa folosesti comparatoare de preturi, ca gasesti la aia cele mai bune oferte, inteligenta artificiala, alta nu. Muie – vrajeala de marketing la greu.

Anul trecut am incercat mai multe comparatoare si cel mai bun pret l-am gasit la Tesco, eu cu mana mea. 740 – Third Party + Fire + Theft+ Breakdown Cover.

Acum iar am primit mail de la aia cu comparatoarele ca au ei superoferta pizdii pentru mine.

Si la moneysupermarket si la comparethemarket si la altii -savers “nu stiu cum”, tot pe aici se invarteau.

Au mai aparut in peisaj doua chestii. 1 claim si o amenda. Dar si daca nu le treceam alora amenda in cererea de asigurare, tot pretul asta era cel mai minim. Muie atunci.

Astia de la Tesco zic ca au ei mai ieftin sa continui la ei. Mai ieftin decât în comparatoare, dar tot mai scump, normal, pentru că nici claimul ăla nu e moca. Și ei nu știu încă că am o amendă, hehe.

Nici nu le spun dă-i în pula mea de căcănari, mă gândeam eu în barbă , că nu se poate verifica online ( n-am permis de UK, la ăștia cu EU license e mai greu, cicalacacichicea – cât m-or mai lăsa ăștia cu el).

Daar, am găsit la Admiral, alții care au numai reviewuri nasolite ȘI MAI IEFTIN. Tot ca anul trecut, dar chel -chel. Fără fire and theft, fără break down cover, dar cu amenda recunoscută acolo, ca să nu mă fută vreodata la melodie, la caz de ceva.

Era cam ca aia de anul trecut cu breakdown cover ( vreo 750 de lire). Dar pentru că au reviewuri nasoale nu am mai luat nici d-aia. Mai bine îmi iau eu una separat de la unii mai pe încredere așa. Third Party Only – like a bo$$!

706 lire pe încă un an.

asigurare Admiral 706 lire

Nu știu care zicea că o să fie asigurarea scumpă din cauza accidentului declarat și din cauza punctelor penalizare. Ce-aveți, bă, băjeți. E totul la fel. Bine, presupun că dacă nu erau ăstea trebuia să fie mai ieftin, să am și eu un an de no-claim , alea alea.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
4 years ago

Asigurarea e pe 10 luni sau 1 an ? Eu am platit cumva descrescator in ultimii 4 ani aproximativ 715£ 610£ 530£ 420£ … insumat aproape cat pretul masinii si am mers tot pe varianta cea mai ieftina … o jupuire scandaloasa, gen isi bat joc de tine si mai dai si bani pt asta

Buruc
Buruc
4 years ago

Am folosit confused dar e aceeasi mwie… 3 ani admiral si unu sheilawheels

Catalinx
Catalinx
4 years ago

1 an. Doi șoferi.