Copiii nu-s câini

image

Am mai zis pe nu știu unde ca motivele pentru care oamenii fac copii sunt mereu egoiste. Puteți latra ce vreti, dar la alta masa.

Azi voiam sa ma joc heroes cu copilul  asa ca am mers degrabă sa îl iau de la grădiniță.

Doar ca voia sa meargă în parc cu colegii.Eh, alta data. Jocurile de heroes devin tot mai scumpe…

Devin câinele copilului…

Send to Kindle

2 Replies to “Copiii nu-s câini”

 1. e de bine postul asta 🙂 ?
  Ca nu prea se distinge 🙂

  dap. sunt total de acord. motive egoiste. cu mentiunea ca unii platesc o viata pentru egoismu’ ala si mai si regreta dupa aia. Am auzit pe o gramada care spun ca daca s-ar intoarce in timp n-ar mai face copii. Nu pentru ca nu-i iubesc ci pentru ca sunt acaparatori si time/energy/life consuming.

  Acuma nu stiu daca asta ma face pe mine generoasa ca aleg sa nu-i fac. Pentru ca nu ma tenteaza nici ideea de raportat cu toata fiinta mea la ei (ca deh mama) si nici ideea ca se cam alege praful de ce doresc eu sa fac independent de calitatea de mama. Poate fi chiar fain sa te joci cu copiii altora si sa-i rasfeti si sa le oferi cadouri! Doar ca atunci alegi tu cand o faci si esti disponibil

  Si asa ca fapt divers noi astia fara copii ii respectam pe gamblerii care au ales sa fie parinti, ii si compatimim pe undeva dar ii si respectam pentru ca si-au asumat ceva ce noi nu vrem sa ne asumam!

 2. Nu-i nici de bine nici de rau. E un reminder. Asa cum am spus , oamenii fac copii din motive egoiste. Mie mi se pare absolut cool sa educ copiii in spiritul generatiei lor nu alei mele .M-as folosi de ei sa mai raman si eu copil. Numai ca invariabil raman blocat in ale mele. Probabil ca jocul Heroes 3 va deveni legenda pentru generatia copiilor nascuti azi. Mie mi se pare inca cool, mai misto decat sahul. Aparent copilul #1, ma mosteneste intrucatva. Consider ca e absolut necesar sa ma joc cu copiii pe calculator si sa-i las pe ei sa se joace , desi , daca te uiti in Romania , perceptia e altfel si anume la modul: ” Copilul sta prea mult pe tableta , copilul sta prea mult la calculator , se joaca jocuri care nu-s de varsta lor , ca pe vremea noastra , cheia la gat si pula mea “. Ma uitam aseara la 1 milion wayss to die in the west si era o parafraza superba legata de 2 copii care se jucau “prea mult” cu un cerc. Realitatea e ca pe vremea noastra unii se pisau pe garduri ( nu dau nume, da’ ma uit in oglinda) , iar acum vorbim de educatie . Eu vreau altceva , nu vreau sa imi fortez copiii in lumea mea , vreau doar sa le-o arat. Vreau sa ma ia ei in lumea lor.

  Numai ca, in parte, nu prea am ce cauta in lumea lor . Sunt o povara .Si-atunci ma roade egoismul si-mi aduc aminte ca copiii nu-s caini. Si de ce nu-mi plac animalele de companie. Copiii sunt la fel ca oamenii 🙂 . Ai mei sunt la fel ca mine. Vor sa fie cu cine vor ei , cand vor ei . De restul nu-i intereseaza ce vor. Si cam asta e si n-am de gand sa intervin. Cam asa ar suna articolul in varianta explicita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.