De ce e bun vinul Novac de Drăgășani și de ce mi-o înmoi în berea germana

image

Am băut aseară partea mea de la o sticla de vin Novac 2011. Am vazut ca acum îl produc aia de la Prince Stirbey.

Bun, aspru, cu gust, dar nu asta e știrea, ca știam ca e bun. Are 14% alcool,  prin urmare nu are nevoie de sulfiti. Cel puțin nu în cantități cât să oblige la menționarea acestui fapt pe sticla. Asta, una la mana.

A doua,  ca după juma de sticla, adică mai încolo oleaca am băut și o nefiltrata. Bere zic. Holsten.

Ma așteptam de dimineață sa fiu mahmur. Defapt,  când m-am trezit credeam ca și sunt,  asa default.

După duș mi-am limpezit oboseala și creierul și am realizat ca nu am nici gura punga, nici nu ma doare capul, nici ficatul șifonat.

Muie berii germane.

Send to Kindle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.