Cu deszăpezirea

Am copiat embedul asta aici pe 9 noiembrie. Înainte de alegeri.

Primareasa era preocupata de deszapezire .Sa fie instant , “exemplară”, practic sa ia zapada pe lopată direct din aer.

“Vreau ca orașul să arate unitar, să nu avem deszăpeziri doar în câteva sectoare, în special cele care au zone centrale, și cele care sunt mai la marginea capitalei să nu dea o atenție deosebită acestei acțiuni”. Orașul arată, ce e drept, unitar. Lol. Aici nu a mințit.

“Am cerut ca toate utilajele să fie brand-uite, să poarte sigla Capitalei, sectorului unde acționează și firmei care le are în proprietate”
Bun. Femeia stie sa vorbeasca. E normal cand vii din jurnalism.

 

Am dus copilul la școală și am observat fix 3 persoane care au căzut pe gheață, pentru că ce crezi, deszăpezirea a mers un pic mai prost. Eh, n-a trecut decât o lună de la ninsoarea aia mare, nu e bai, se deszăpezește în 2-3 săpămâni cu siguranță. Cel puțin așa zice prognoza meteo.

Toate trei persoanele erau femei pentru că: încălțăminte cu toc și de birou prin nămeți.

Aveți grijă că e ghețoi mai peste tot și e săptămâna aia două când apar la ProTV știrile cu picioare și bazine fracturate. Să n-apăreți la știri.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

aici e un pic si vina demoazelelor: de ce naiba se plimba cu pantofi cu toc sau de birou pe gheata?
le e rusine sa mearga cu ceva cizme sau ghete de zapada si cand ajung la birou sa isi schimbe incaltamintea?

Webby
7 years ago

Mai pune si spatiile din dreptul nenumaratelor blocoteţe din toate sectoarele, ale caror locatari, daca stau de la etajul unu in sus, nu coboara fix doua minute sa dea zapada din fata scarilor lor. Daca numai 30% din toti care stau acolo la scarile alea (fara a numara copiii si batranii) ar da zapada de pe trotuare la fiecare viscol, sigur ar fi majoritatea trotuarelor, daca nu chiar toate, la negru, cum spui tu. Dar na, ei sta la etajele superioare si nu e obligati sa dea zapada de pe trotuare pentru ca ei vine direct pe terasa cu belicicopterul.… Read more »