Parcări

   Am fost ieri până la AFI la Mall,  cam în timpul zilei, că un copil voia să se copilărească pe acolo și că cam era lejer cu munca și ii eram un pic dator.
   Și am văzut că au gătat 5 sau 6 clădiri de birouri 🏢 lângă Mall. Bine ele, cred că sunt demult, dar nu am mai fost eu acolo demult,  că mi-am găsit alte mall-uri mai spre unde stau.

Inerent, dacă clădirile de birouri erau gata prima banda,  aia de unde faci stânga către parcarea din AFI era plină de mașini de la semafor până unde faci stânga.  De mașini parcate. Nu pe avarii, nu oprite. Par-ca-te. De oameni care merg acolo la birou,  că altfel trebuie să fii idiot să parchezi acolo când ai parcare la Mall GRATIS – primele 2 ore. Dar știi cum e ziua de muncă are 9 ore, iar doi lei pe oră ie bani, tati!
Bai nene, dacă au primit autorizație de construcție fără să aibe locuri de parcare  de ajuns la birourile ălea,  atunci muie cui a dat autorizația.

Dacă au locuri de parcare alocate în Mall, dar leprele parchează acolo doar de lene,  atunci muie lor, administratorului clădirii de birouri și cui o mai fi.

Dar mai întâi muie poliției care nu dă nicio amendă până când locul ăla se va umple de mașini zilnic încât oamenii vor avea impresia ca au dreptul să parcheze acolo și că cum să mai îndrăznești să le dai amendă că știe toată lumea că n-ai unde.
Deci, în general,  muie că au stricat și zona aia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

unde anume te referi ca parcheaza aia? pe Bd Timisoara de la intersectia cu Vasile Milea pana la intrarea in AFI?

admin
Reply to  speedy.gonzales
7 years ago

Da. Continuu. Se mai intampla înainte sa parcheze taxiuri seara, mai ales în weekend, acum e etern și nu taxiuri