Asta e prea tare, dar nu am fost pe fază

Sunt putin sictirit, la modul că aș strânge pe cineva de gât și e legat de relația mea cu bancile din România, dar îmi săriră mucii de râs văzând o chestie pe care nici nu vreau să știu cum o descoperi nevasta.

Chestia asta a fost propagată pe facebook de PSD înainte de alegeri, dar eu am în lista un singur propovăduitor PSDist și nu am văzut-o. I-o fi scăpat și lui, sper că nu l-au penalizat de la partid :D.

Păcat, că e prea tare, dar am râs și acum.

Citez : ”Nu mai vreau să văd cum tinerii noștri ajung taximetriști în Londra, când ar putea fi specialiști IT în România;

Am râs cu lacrimi și ușor amar. Bineînțeles că omul nu-și dă seama că-mi propune că aș fi putut câștiga mai bine în toți anii care au trecut, dacă eram taximetrist în Londra. LOL, fucking LOL!

Ia spune, bă, Manoware,  dacă ești p-aci, merge bine taximetria acolo în Londra, te-ai adaptat la condus? Că eu încă mă obișnuiesc cu schimbătorul pe stânga.  Puteai, în pula mea, să fii specialist IT în România, dacă mai aveai un pic răbdare!

Superb!

Dragnea_80$$

5 Replies to “Asta e prea tare, dar nu am fost pe fază”

 1. Ca asta-i dus cu capul, se stie si se vede. Nu il doare gura sa promita, ca oricum nu joaca cu banii lui pe masa. Dar ca in RO sunt atatia care au votat cu PSD este incredibil. Cat de jos se poate scurge poporul asta? Daca pana si Ardealul era rosu dupa vot… Sperantele sunt tot mai slabe ca ne mai vine mintea la cap!

 2. Ia spune, bă, Manoware, dacă ești p-aci, merge bine taximetria acolo în Londra, te-ai adaptat la condus?

  http://imgur.com/a/Bo5Oo

  Nu stiu daca-ti raspunde tie la intrebare sau tizului la treaba aia cu 2500 de lei…Cum nu mai am facebook, nici n-o sa aflu vreodata.

  Că eu încă mă obișnuiesc cu schimbătorul pe stânga.

  Am automata, #saracule, nu cobor la nivelul ala cu schimbator and shit.

  P.S Stiu, sunt un cocalar, obsedat de bani etc etc. Asa e.

 3. Sa nu uit, sa i-o posteze careva lu’ tovarasu’ Dragnea, ca eu mi-am inchis contul de Facebook. Asa, gen, salutari fierbinti de la noi, taximetristii. Am fi putut fi specialisti IT in Romania, dar csf nscsf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.