CPH: Caz închis

Stau pe cur în aeroport așteptând să mă tirez de aici. 

La cum se vede treaba,  nici azi nu ajung acasă,  la copii și la nevastă.  Mai ales la nevastă.  Cum ar zice uliul, iar mă întorc acasă pe jos. 

Nu e rău nici așa.  Dacă dorm în Frankfurt,  mai fac 300 de euro. În somn. 

Sunt un pic nostalgic.  Plm, mi-a plăcut la ăștia,  dacă rămân în Frankfurt ,  mai explic eu și de ce, și lor le-a plăcut de mine și mai mult, dar s-au gândit să îmi spună un pic cam târziu. Acum e istorie.  

Am inchis ce era de închis,  am fost aseară să mai bântui un pic prin oraș și aveam deja sentimentul ăla de apă în cizme și de  de “plm, acum iar am să o ard prin București o vreme”   .  Mă uitam de pe un pod de al ăstora în gol și mă gândeam anul ăsta am evitat  jegul ăsta cu dibăcie.  Cât au fost copiii la școală am fost mai plecat,  când nu am fost plecat m-am mai fofilat pe la țară,  când s-a ‘fârșit  proiectul,  am plecat în vacanță și până în august nu știu să fi stat o săptămână întreagă în orașul ăla.  

În fine, m-am plimbat eu pe la street food market pe la baru’ lui Andy să îmi iau la revedere de la  managerul norvegian și să văd poate găsesc fularul.  Nu.   Aveau ăia 5 fulare  și multe geci și pantofi ( dap, ciudat) ,  da’ fularul meu nu.   Și m-am combinat la o discuție cu un nene din Malawi ( unde aveam eu plan să merg anul asta)  și m-a făcut să îmi pară un pic rău că am ales să merg în Italia/Spania în loc. 

Și-am fost de-am băgat o înghețată, cea mai bună din Copenhaga,  în Nihavn,  aici.

Da,  înghețată  iarna,  nu vă doare în gât,  nu nimic. Nu e din ăia răcită la -500 de grade,  de îți rămân amigdalele lipite pe ea cu tot cu pielea de pe limbă, e din aia cremoasa, doar rece,  nu congelata. 

Am mai făcut vreo două poze și aia a fost.

Fuse și se duse și proiectul ăsta. 

2 Replies to “CPH: Caz închis”

  1. Tristetea mea nu e ca plec in Suedia – desi orasul ala, Sandviken e chiar in pula cu satelitu’, da’ sper ca-s si ei oameni si ne intalnim la Capitala, nu pe coclauri.
    Da’ treaba e ca proiectul e remote si o sa o cam ard prin Romania 70% din timp. Daca nu ne facem niste bagaje si “lipsim” un pic de pe la scoli, om vedea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *