”Trebuie să votăm Labour” – nici ăștia nu-s mai breji

Tot îmi bat neterminați la ușă și lasă pliante cu mesaje că ”votați labour”, ”trebuie să votați labour”, ”suntem în plin declin și nu se mai poate sug nicio formă cu conservatorii”.

Sigur, ei nu știu și nici nu le pasă oricum, că eu nu pot votala GE la ei în țară, nici nu prea mă interesează defel, dar la cât m-au deranjat cu maculatură și căcaturi pe toate canalele, dacă aș putea m-aș duce și-aș vota. Orice altceva decât ”leibăr”. Și decât ”conservatori” că nu sunt atât de limitat la ei.

E fix schema aia cu ”noi suntem de stânga ( PSD) îți oferim schimbare față de dreapta ( sa spunem PNL/PD)” – aceleași căcaturi ca în România și oricum și șeful ălora de la socialiști e trădător infiltrat, ăla pute a conservator cum respiră. Și oricum nu e nimeni conservator cu reduceri de taxe și valori conservatoare, sunt ajunși toți politruci costumați , ca peste tot.

N-are importanță cu ce maimuțoi aș vota eu, ce are importanță e că ”trebuie să votăm Labour” este craca mainstream a jocului lor de-a democrația, care probabil o să se și întâmple.

În teorie, ar trebui să câștige alegerile oricine în afară de conservatori și labagiști. În practică, nu.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
2 days ago

numa asa am putut vota cu israel la euroslobosion, la cat m-au futut la cap cu protestele lor de cacat.