Monumentul ratării

Aveam ceva lucrări de anvergură mondială care mi se desfășurau în curte și, printre altele, trebuia să recepționez niste sticle de cabină de duș; uși, panouri, astea. A venit un nene gras și le-a adus, l-am ajutat să le care, a se citi m-am ținut și eu de ele.

Prevăzător, că mi-a zis soția , care nu era acasă , să mă uit bine la ele, lucru pe care nu îl fac niciodată , dovadă stă cutia de cărbuni pe care am desfăcut-o acum cand scriu articolul ăsta ( nu cand citiți voi ) pentru ca să îi bag pe foc și am găsit în ea două manere de la ușa de magazie pe care am inceput-o anul trecut si a cărei ușa avea nevoie de mânere în martie, când am și cumpărat cărbunii ăștia folosiți la final de iunie, pentru că fă-ți sanie vara și uite-o în căruța pe care ai făcut-o iarna trecută. Am crezut că nu au venit sau nu știu ce ,și am cumpărat altele pe care le-am  rătăcit și am cumpărat altele.

Dar de data asta nu, am zis că verific la sânge. Ceea ce am și făcut, cu primul panou dus în casă, timp in care omul a mai adus unul și l-a rezemat de casă afară și că să plece. Nu, mă, stai așa, să ne uităm. Că uite că are cartonul niste găuri, dar se vede că e in regulă nu are “damage”.

Stai așa să vadă ochiul meu… în regulă.

-Ah, da, ce surpriză, că ține-l așa și îi suni tu pe ăia de la Victorian Plumbing să îți trimită altele, că eu sunt doar cu transportul, că. Aha, stai sa sun soția să îi spun, s-o întreb , să vedem. La mișto, eram pe negație cu abnegație. Ia-le!

Că dacă le iau trebuie să le iau înapoi pe toate și trebuie să le împachetezi la loc. Dap, bagă mare, stai că aduc scociul.

Băgat mare, a vorbit soția cu ei, au trimis din nou un panou cu aceeași firmă de transport, dar ambalat altfel. Când i-am văzut descărcându-l am ieșit la doamna să-i spun că au greșit casa , noi nu am comandat niciun mausoleu, că suntem toți vii și cu planuri, să încerce la vecini ( eu fiind eu, treceți peste ) .

Că nu că cică monumentul ăsta este panoul de duș ambalat să nu se deterioreze. Mi-a lăsat mausolemnul în curte și a plecat, unde a și rămas până la montaj. Că era deosebit de dificil de inspectat orice, iar eu nu fac atâta muncă.

Practic , m-a tăiat cu șeptarul, putea să fi fost ambalat fix același panou bușit că nu catadicseau atâta efort  .

Mi-am făcut cruci cu limba și rugăciuni, că astea sunt mai ușor de întreprins.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 days ago

Si? Si?

Sau era atat de bine ambalat ca l-ai montat asa? :)))