Ca.Calificarea. Brava băieți #2

Text in progress.

Imi place că joacă fotbal , nu se prefac și că momentan pierd la adevărata lor valoare. #Așada.

Cum ar zice toții calculacii de rezultate, ”ne putem califica și de pe locul trei, dacă nu pierdem prea rău”. Lol – fucking lol.

Update min 37: Am zis de la jocul trecut că Hagi nu mi-a plăcut, că se impiedică în minge si dramatizează – aka școala Mutu de căzut în careu. Îmi retrag cuvintele, sau completez cu dramatizează foarte util. La 1:1 suntem calificăcaț. Can-pionii, Can-pionii,…

Fie ploaie – fie vant! Agentul meteo conspiră la blat.

Am văzut fotbalul pe care am vrut să-l văd, pe măsura puterilor lor. Mulțumesc.

Mă uit la meci pe BBC și până și ăia apreciază meciul. Dacă străinii nu suspectează un blat, nici eu.

La cum mă uit, puteau să piardă, nu știu dacă aveau forță să dea gol fără penaltiul lui Hagi – așa că, I stand corrected, e și el bun la ceva – a fost un moment cheie! Dacă pierdeau nu se calificau. Bravo Hagi! Bravo domnu’ Iordănescu, se pare că aveam nevoie de un penalti. Plm.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
cma
cma
4 days ago

deci cu cine o sa joace? 😀

speedy.gonzales
speedy.gonzales
Reply to  Catalinx
2 days ago

o sa ne bata aia la fundul gol de ne iese fotbalul din cap. dupa ce nationala noastra a batut ucraina cu 3-0 au inceput cu laudele, iar dupa ce s-au calificat pe locul 1 in grupa cu 1 victorie, 1 egal si 1 infrangere toti ziaristii ii laudau care mai de care dar urmeaza meciul cu olanda care o sa ne aduca cu picioarele pe pamant si cu bagajele la usa, ca nationala noastra o sa se intoarca acasa. adica o sa fie o mare realizare daca le dau si ai nostri macar 1 gol de onoare. ca sa… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  speedy.gonzales
1 day ago

Eu nu știu viitorul, dar statistic , da, ar trebui să câștige. Care și dățile trecute, eu vreau să văd doar un meci frumos , că de aia mă uit la meci. Nu mă aștept să îl și câștige .

speedy.gonzales
speedy.gonzales
2 days ago

asta e din gama prost sa fii, noroc ca esti cand ne-au dat aia gol eram pe ultimul loc in grupa ca noi ramaneam cu 3 puncte pe cand ucraina si belgia aveau cate 4 puncte ca era egal, dar dupa ce am dat golul am sarit pe locul 1 cu 4 puncte. si nu a fost nici macar un gol dat de ai nostri, ci un penalti. cand am vazut meciul urmator portugalia-georgia si cum s-a lasat portugalia batuta cu 2-0, am zis clar ala e un blat. si chiar asa se pare ca a fost, ca au preferat… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  speedy.gonzales
1 day ago

Nu am văzut meciul ăla, dar asta e – la scârboșenii de genul ăsta nu vreau să mă uit, închid televizorul și îmi văd de treabă, iar dacă aș fi pe stadion , le trag pula prin gură și plec acasă, să stea mă-sa și să strige “ole,ole”.