Nu lăsa pe mâine ce poți face azi

Posibil să apară peste tot știrea asta de pe Defapt.ro.


Este evident scrisă să șocheze și nici nu știu dacă e adevărată, dar și dacă ar fi, nu-i nimic de văzut, e schema standard.

Și știi cum e, ce credeați, că aia și-au făcut firmă că nu mai puteau de nevoia de a construi apartamente?
Au vândut, au profitat, au cumpărat, cum ar venit că au luat-o un pic pe scurtătură și au lăsat construitul mai la urmă, că spre deosebire de clienții lor ei sunt serioși și știu că ce e în mână nu-i minciună și nu lăsa pe mâine ce poți face azi.

În afară de elementul de senzaționalism, nu schimbă nimic cu nimic, ăia nu-s țepari pentru că și-au luat Ferrari , ci pentru că n-au livrat. Asta e doar explicația la întrebarea – OK, și unde-s banii încasați. Evident, doar pentru o parte din bani.

Știrea interesantă, dacă e să fie așa, este sechestrul rablei în favoarea unui aparent partener creditor , care n-a stat de cioace și presă – s-a dus direct pe litigiu.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 days ago

Vaaai nu exista atatea metode de spalat bani?

Cum e posibil sa le cumpere pe firma???

Alex2
Alex2
2 days ago

Nu am inteles niciodata de ce ti-ai lua masini atat atat de scumpe … sute de mii de euro.

Un mercedes GLS ciare ?
Merge si second-hand

Catalinx
Catalinx
2 days ago

Indiferent de preț, un Mercedes GLS nu are nimic în comun cu un Ferrari. Este altceva. Există motive pentru care oamenii cumpără SUV-uri și super sportive, cum există motive pentru care oamenii cumpără mașini foarte scumpe – în primul rând că își permit. In al doilea rând că vor să impresioneze și să se impresioneze . În al 4-les rând , pentru patrimoniu, dacă nu îl faci bucăți, un Ferrari, nu musai oricare , poate valora bani serioși și la 10 ani de la achiziție. Și la 20, poate și la 30. Cele mai scumpe ( nu e cazul ăsta… Read more »