Nu am văzut meciul în direct că nu-s nebun să stau până la ora aia să văd cum se bate un pensionar, chiar dacă, recunosc, speram să-i dea mucul lu’ ăla mic, dar era vag important. Inițial credeam că o să fie la 22:30, dar era o oră din SUA – dacă era la ora aia dădeam un ochi, cam atâta mă pasiona treaba.
Ce e important e că mi-am redeschis abonamentul la Netflix, nu ca să văd meciul, ci ca să-l pot reînchide imediat; intră în efect într-o lună, dar nu pot trimite un mesaj neplătind înainte de a trimite un mesaj.
Treaba e așa așa cum am zis de dinainte meciul a fost un show. Am văzut a doua zi – pe youtube, lol, că a fost un show slab, cam ca o partidă de box de amatori ( așa le spune ălora cu căști) cum juca Francisc/ Ferenc Vaștag.
Că a fost aranjat, că a fost agreat ad-hoc, că atâta a putut Tyson, că puștiul a putut sau n-a putut să-i dea knock out, meciul a fost cel mult ceea ce se numește ”exhibition” și, dacă vedeai faptul că Tyson a mers la ceva podcast al lui fra-su lu’ Jake ( nu știu cum îl cheamă, îmi tot apărea în YouTube și am dat o dată click și FFWD să văd ce pula mea face ăla ) înainte de meci, cu ciuperci ( din ălea halucinogene ) în buzunar – pula mea, la ce să te aștepți?
E ca un episod dintr-o telenovelă, cel mai scump gen , lol, care recompensează actorii principali cu 50 de milioane de dolari.
Nu m-a deranjat nici Tyson, nici puță ăla. Ăștia doi au făcut ce trebuie. Sunt niște oameni care vor să-i vadă boxând? Îți aruncă cineva 20, respectiv 30 de milioane de dolari s-o faci? Prost să fii să nu iei banul. Încă, nu pot decât să-i apreciez, în special pe Tyson, pentru capacitatea de a dramatiza și de a părea implicat și into it – școala de actorie, cea mai bună investiție în viața asta – orice meserie ai avea, trebuie să știi să te prefaci, chiar și în Sport – salut Lăcătuș, Mutu, Ianis Hagi.
Partea proastă e că Netflix irosește banii pe astea, iar calitatea emisiilor lor, suferă, normal.
Că, dacă nu știți, retorica în Statele Unite ( casa Netflix) , se transformă acum în
– hei, a fost gratis, n-ați plătit, ați stat toți acasă și v-ați uitat moca la meci.
Practic ăia 10-12 sau câți pula mea dolari mai costă un abonament acum, dacă candidez la președinție să nu mă întrebați cât e abonamentul la Netflix, că mă prindeți în offside, a devenit un cost statutar de cetățean.
ABIA aici e problema, ăștia strâng basculante de bani în principiu din multe sume mici care se agregă în abonamente de la serviciul de streaming, din publicitate căcălău, că pe YT, că pe Netflix și pe unde se mai găsește – și ni se impută sub titlul de ciocul mic că pentru tine a fost gratis.
Pe undeva au dreptate. Și pentru că au dreptate, de aia am deschis și am închis și eu abonamentul la Netflix – era util să il fi avut deja deschis și să-l fi închis atunci, dar îl închisesem deja din nou acum vreo 3 luni din alte motive.
Il gaseai cred online a doua zi. 🙂 Nu, n-am vazut meciul – adica secvente de un minut. Ce sa fie de zis, tipul ala Jake Paul – de care eu nu auzisem dar au auzit destui nu era nevoie si de mine :)) – nu a avut un meci de box in viata lui. Sigur, e in forma si s-a mai jucat cu diversi, dar nu se compara cu numarul de meciuri profesioniste a lui mike tyson. Era logic ca nu putea castiga. Era logic si ca va castiga ca na. Meciul a fost organizat de el pe banii… Read more »
Păi așa am zis că l-am și văzut.
Aia e, că nu prea. Masa și dansul le-au plătit Netflix și sponsorii.
Față de faptul că a câștigat monoton și, previzibil sau nu, la cum s-a desfășurat meciul, nu-i mare lucru de zis.
Pai da, el a fost unul din sponsori, MVP asta e compania lui.
https://about.netflix.com/en/news/jake-paul-vs-mike-tyson-over-108-million-live-global-viewers
Aaaa ca a iesit in castig si el pana la urma din enspe alte contracte nu am niciun dubiu – dar el a pus banii jos primul si a organizat.
Paul a avut 10 meciuri de box pana acum. 9 castigate, 1 pierdut.
Era logic ca va castiga pentru ca Mike Tyson are 60 de ani.
Da cati din aia 10 erau din boxul profesionist si cati din box amator – ca si el?
Niciunul din ei nu era din boxul amator. Cativa erau din boxul profesionist si mai multi din MMA, tot profesionist. Nu stiu ce intelegi tu prin box amator. Boxul amator este boxul olimpic. Nu i se spune amator pentru ca este pentru amatori. Boxul amator, in unele cazuri, este considerat peste boxul profesionist. Oameni ca Lloma, Usyk, Golovkin, Rigo si multi altii au facut cariera in ambele. Oameni ca Felix Savon (amator) sunt peste primii 25 de oponenti ai lui Mike Tyson, de departe, cand vine vorba de talent. Sunt doua sporturi diferite. —- Inteleg ce vrei sa zici cu… Read more »
Lol. 3 reprize a căști pe cap, se termină de obicei la puncte. Mai amator de atâta ce vrei.
Tehnica, viteza, capacitate de reactie.
De multe ori sunt peste boxerii pro la capitolele astea.
Iar multi boxeri pro de top vin din boxul olimpic (aka amator)
Nu comentez de reguli, evident ca sunt mult mai blande.
Desi parca in ala amator nu se imbratiseaza o data la 10 secunde, cum mai vezi in ala pro.