EMag: Returnare plata

Ultrascurt: Dupa 17  zile de la anularea comenzii platite cu cardul am primit banii inapoi in cont.  Nu am a ma plange de nimic, intervalul  legal e de 30 de zile.

Concluzia e simpla :

 1. De-acum incolo relatia mea cu emag, pentru cazurile in care nu pot cumpara din alta parte, se va desfasura cum am stabilit, adica cu plata la sfarsit, daca-s multumit. Ne-negociabil.  Daca nu, nu.

Asta am aflat-o azi, se pare ca nu prea exista alternativa la emag, in Romania. Pentru ca de ce? 70%+ din produsele importate in Romania pe piata de Electro-IT  vin prin NetworkOneDistribution, fostul ASESOFT, care inteleg ca-i detinuta de  Stanciu ( fondator emag), si care distribuie la majoritatea comerciantilor din Romania, nu numai catre emag.

De unde stiu?

Incercati sa cumparati o placa grafica nVidia 1070 zilele astea. :wink :wink. Vedeti cat costa si de unde o luati. Dar mai ales cand.

 

9 Replies to “EMag: Returnare plata”

 1. hai sa iti mai spun un secret: preturile cu care ei le cumpara din china sunt absolut derizorii.
  intamplator am vazut o hartie de import de la NOD si pretul ptr o memorie destop de 2 GB era cam de 2 USD, iar una de 4 GB era cam vreo 4 USD. achizitia respectiva era ptr cateva mii de bucati, dar totusi pretul era absolut derizoriu. probabil chinezul a vrut sa scape de ultimii box paleti cu memorii si astia le-au luat.

 2. Foarte probabil. Eu am vazut preturile cu care NOD distribuie placile alea video 1070 si erau pe la 600 si ceva de dolari. Pe emag sunt la 3500 lei +, dar imi dau seama ca Stanciu face banu’ gros din distributie. Desi, la ce cautare e pe chestiile astea acum nu cred ca iau astia high enduri pe 2 dolari 🙂

 3. eu m-am referit la memorii DDR2/DDR3 la 2GB si 4GB, nu placi video high end.
  oricum si placile alea video le cumpara tot la niste preturi derizorii.

  de ex unitatile de aer conditionat care se vand pe la noi prin toate magazinele, astea se cumpara din china la container la preturi de aprox 100 USD/unitate.

 4. Eu cred că ai tu ceva cu ei personal că am văzut că le-ai mai zis de rău. In timp ce pe alții mai praf ca ei îi ridici in slăvi. Cu ce sunt mai buni aia de la ideal de care ai scris?

 5. Păi chiar am, cât de personal se poate, că e vorba de banii mei și de calitatea serviciilor prestate către mine, nu către alții .
  Apoi, eu nu văd unde i-am ridicat pe alții în slavi, îmi arăți ?
  De ideal nu am zis că sunt “în slăvi” , că nu sunt. Dar , că veni vorba, experiența mea cu ei a fost mai bună decât experiența mea, în medie , cu eMag. Îmi dau seama că în general nu prea e așa. Foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.