Au făcut parcarea cu licitație până la urmă

Am râs eu că nu vor face ăștia de la sectorul 3 licitație pentru locurile de parcare dar uite că o fac.

Chiar și așa, nu prea am de ce să mă bucur, că nu mă calific . Decât daca cumpăr o rablă ieftină și o înmatriculez aci. Dar e interesant pentru condițiile impuse. Mașina să fie înmatriculată în București, nu la Vâlcea, de exemplu. Sau în Bulgaria, cum o are un vecin cu loc de parcare acolo.

Acuma, eu nu îmi înmatriculez rabla aci, că trebuie să îmi mut și domiciliul aci și nu vreau. Lasă să se dezvolte comuna mea și județul din care vin din impozitul meu, dă-i în pula mea pe ăștia din București. Să ne dea sugvenții la căldură și transport moca, mi-ho-ho; serios, socialiștilor chiar merită să le faci d-ăstea. Aș putea să îmi cumpăr o rablă ieftină și să iau pentru aia un loc de parcare dar tot nu pot să o înmatriculez aci fără să își facă unul din noi domiciliu in București.

In fine, nu-s disperat, am unde sa parchez și când nu voi mai avea am să închiriez un spatiu de la uzină nu e băi, ăia nu îmi cer să îmi înmatriculez rabla aici, ci bani. Cat oi mai sta aci. Sunt curios ce se întâmplă cu rablele care nu au numere de București, sau măcar de România, că nu-s eu singurul venetic din zonă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments