Netflix: The Titan

Bă, nu înțeleg cum Netflix face seriale așa de bine , dar filme nu. Toate filmele făcute de ăștia, pe care le-am văzut eu sunt varză.

Aproape că îmi venea să sparg televizorul când am văzut în ce hal au putut să își bată joc de Crouching Tiger Hidden Dragon in Sword of Destiny.

O fi vreo diferență ireconciliabilă între a face filme și seriale.

Cert e că filmul ăsta are potențial pentru o anume nișă de abonați; ăia că mine. E despre încercarea oamenilor de a coloniza Titan . Suntem fascinați de cum ar putea fi Titan, cum ai putea să adaptezi viața la condițiile de acolo.

E despre încercarea de a ingineri genetic omul ca să reziste la condițiile de-acolo. Dar nu se face cum te-ai aștepta cu crearea unui subiect de la 0.

Noo. Se alterează genetic un soldat universal existent deja, prin ceva ce pare să sugereze editare genică indusă(nu genetică, deși e legat de genetică) .

Se explorează spațiul problemelor cauzate de mutațiile cauzate de nepotrivirea noului individ rezultat în mediul terestru atât la condițiile climaterice cât și la cele sociale .

Și totuși e un film prost, iar nota 5/10 pe IMDB e destul de corectă.

4 Replies to “Netflix: The Titan”

  1. După 40 de minute am cedat. Nu am putut să mă mai uit. Am crezut că sunt eu nevleg.

  2. E mai rau decat Oblivion (2013) cu Tom Cruise si Morgan Freeman?

    Mi-a placut Sunshine (2007) desi l-au incheiat cam in graba….

  3. Da e mai rău că ăla. Ar avea o poveste mai bună, dar e realizat sensibil mai prost. La ăla povestea a fost subțire, altfel, deși nu sunt fan Tom Cruise mi-a plăcut un pic.

    Și mie mi-a plăcut Sunshine. Mișto ăla.

  4. cose budget man 🙂 scenariu si actori slabuti. am parerea ca un lung metraj implica un cost mai mare / minut vs un serial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.