Filme bune anul n-are

Am ajuns în mai și nu am văzut un film belea.

Eu scriu azi, dar voi citiți mâine , așa că ieri am fost la film să văd “Războiul Infinitului” ( Avengers ) lol, cotat cu 9.0 pe IMDB . Când cel mai bun film din box office e cu super eroi…

Cred că își merită nota pe undeva deși filmul e ca un big crunch . Perfect urmaribil dacă ești adhdist pe cox. Da’ e ok. Nu dau cu spoilere în voi că e prea nou, cred.

Nu-i nimic, am mai încercat acum 2 săptămâni și am văzut cel mai bun film de atunci; o comedie cu adolescenți – “Interzis la sex ” (Blocked 2018 ) , din nou lol la traducere. Chiar a fost bunicel, John Cena ( da, ăla de la wrestling) , care nu e actor pe bune a jucat cam cel mai bine. De fapt, dacă mă gândesc mai bine , wrestling – teatru, e actor.

Acum 3-4 săptămâni am văzut pe ăla cu forma apei, bunicel. Da’ nimic să mă dă pe spate. Nimic “adevărat”, numa’ rebuturi, dom’ne. Acum, când plătesc Netflix, bilete la cinema , din alea scumpe, la mall – mai scumpe ca in Franța, că românii sunt bogați, nu râdeți.

Acum când nu vad mai mult de 3-4 filme piratate pe an, adică mai puțin de un sfert din filmele văzute, acum nu mai am ce vedea.

Am trăit cu impresia că dacă vreodată calitatea filmelor va scădea va fi din vina mea, că piratez .

Da’ când văd că Dwayne Johnson a câștigat 65 de milioane de dolari anul trecut parcă mi se pare că piratez prea puțin . Voi știți în ce joacă ăla anul ăsta? Ceva film cu Godzila 5.0 mai prost decât poate să suporte un bolnav de Down probabil.nu mă uit, că sunt sătul de Godzila , serios.

Ceva e in neregulă cu cinematografia mondială și dacă nenea ăsta câștigă atâția bani, nu cred că e vina mea pentru filmele proaste. Nu.mai.cred.

Mi-e lehamite și de nachoși. Dau banii pe ei degeaba, că nu am cu ce să-i mănânc.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
5 years ago

The Rock nu e abonat la telenovela Tanar, furios si nelinistit?
Sau s-a inchis povestea?