Din ciclul bericioaicelor neindustriale, fermentate natural, hispteresti și ce mai e, beau azi Terapia. Rubin. Cică Amber ALE.
Beau și programez . Așa se face treaba din ’98. Colegii mei de liceu știe. Mai ales fostul coleg de bancă , trololol.
Plm, nici meșterilor de la casă nu le mai dă tata să bea in timpul programului, da’ aia e. Muncesc in afara programului, deci e voie.
Așa. Berea e nu e bună. Mai bună decât ce au ajuns să fie acuma jegurile alea de pe piață, dar e așa, aduce cam ca o bere comunistă. Fapt: Aveam <6 ani atunci, dar știu gustul berii așa cum erau câteva tipuri; Gambrinus, Azuga, Trei Stejari ( devenita Bâlea în anii ’90), Alutus ( o vomă locală) . Alte vremuri, alte reguli, alt fel de a educa copiii.
Nu mai cumpăr nici de asta. Are gust de mucegai. Păcat că am cumpărat 4 , că disperatul. Le beau eu in 2 luni.
Nu mai cumpăr nici de asta. Are gust de mucegai. Păcat că am cumpărat 4 , că disperatul. Le beau eu in 2 luni. Nu vreau sa lezez in vreun fel imaginea micilor producatori locali, dar am cumparat experimental cate o chestie din asta si am avut tot soiul de incidente gastrice si mai ales fecaloide, in primul rand din cauza faptului ca fermentatia e incompleta si in produs probabil se baga tot soiul de ingrediente dubioase. parca e un concurs intre micii autohtoni, care sa scoata berea cea mai si cea mai proasta. Nu ca granzii, ursusii si altii… Read more »
Da’ poți să îi lezezi că nu mă deranjează pe mine. Eu sunt ok până acum. În schimb de la ăștia industriali mă doare capul la fiecare bere pasteurizată, sau oricum, la sticla și de la mai mult de jumătate din cele la halbă.
Un fel de antiparacetamol.
Boss, te fac o Azuga.
Ursus retro… The only one.
Și bere zăganu de la mega image
De la Ursus mă doare capul cel mai tare, nici nu-ndrăznesc să încerc.
. Aia e bere guzganu’, nu zăganu. In viata mea nu am vazut batura mai insipida, nereusita si in general ratata. Dupa ce ca are aere si pret de bere premium, o mai vinde si in sticla de ciob, ca sa te coste si aia.
Eu nu ma pricep la bere, o Moretti ptr mine e suficient, insa am prieteni care le-au incercat si pe astea locale, de Hop Hooligans ziceau ca este cat de cat ok, restul “pisat”, dar ei stau mai mult pe IPA-uri (Life&Death, Lagunitas, Brewdog, Sculpin, samd ca le-am invatat si eu), stout-uri, ale-uri.
St. Stefanus…una dintre cele mai reusite beri baute in ultima vreme. De gasit pe la kaufland.
Am mai auzit de beri bune la Kaufland. Din pacate sunt pozitionat defavorabil geografic fata de magazinele astea si nu au serviciu de comanda online, asa ca nu voi afla prea curand cum sunt :))
Prostii terapia gold sau platina, aia nefiltrata e viata.
Ps puteam sa jur ca esti programator.
De ce, că nu îmi place berea ? Nu prea îmi dau seama de logică dar in fine.
Sunt programator pentru că vreau ( aș putea fi si altceva )nu pentru că bere.
Am lucrat vreo câteva sute de zile prin Germania. Sunt sătul de nefiltrată, că ăia și Altbier sunt singurele pe care le puteam tolera, când mă tărâm cu colegii in berării sau alte cârciumi unde nu poți să bei un vin bun .
Din ce articole am mai citit pe la tine pe aici. Esti opinionated si convins ca ai dreptate ca orice programator. Pun pariu ca esti php-ist.
Depinde de gusturi. Prefer berea neagra da tot ce gasesti pe la noi sunt pisaturi asa va pt mine ramane nefiltrata. Iar din ce nefiltrate gasesti pe aici terapia platina e f sus.
Legat de guzganu pt astia de nu sufera ipa e baubil.
A zis Livache ceva de Baltika. Nu am gasit numarul noua. Am 5, 7 si premium. Am deschis-o pe asta 5. Pișwasser, mă doare căpuțu’ dupa numai 3 guri. Are alt gust și asta, dar tot prost. Mai buna aia Terapia, și aia comunistă, Azuga, de care zicea frate-meu mai sus.
Esti opinionated si convins ca ai dreptate ca orice programator. Nu stiu daca spui asta in sensul din “Cambridge Dictionary” sau in sensul peiorativ din “urbandictionary”, dar in sensul original e oarecum normal, nu din moment ce scriu un blog. Daca nu as avea anumite convingeri si, in general, nimic de spus, nu prea ar avea sens sa scriu chestii public. Vrei sa imi spui ca restul profesiilor de pe planeta sunt compuse din oameni care nu-s convinsi ca au dreptate in ceea ce sustin? Asta chiar ar da valoare programatorilor, daca ar fi adevarat , dar nu e. Insa… Read more »
Tot vb de firuri logice (again ca un programator) nu e nici un fir logic. Ti se pare ca am pus pe tapet vreo mare deductie gen Sherlock Holmes? Asa cum am zis era doar o impresie. Legat de php a fost doar o piatra in apa. Era mai simplu sa te las sa zici fara sa te intreb :p (economie de cuvinte si eficienta in comunicare). Cand zic opnionated ma refer la ce se intelege in general pt programatori seniori. Adica cu idei destul de fixe bazate pe experienta si preferinte care de regula sunt imposibil de schimbat prin… Read more »
Tot vb de firuri logice (again ca un programator) nu e nici un fir logic. Era mai simplu sa te las sa zici fara sa te intreb :p (economie de cuvinte si eficienta in comunicare). Mare economie de cuvinte. Acuma ca m-ai lasat sa zic, stii ce programez? 😀 Cand zic opnionated ma refer la ce se intelege in general pt programatori seniori. Adica cu idei destul de fixe bazate pe experienta si preferinte care de regula sunt imposibil de schimbat prin argumente logice. Nu-nteleg de ce crezi asta, da-n fine. Ma opresc aici cu precizarea ca e o tara… Read more »
Nope, cea mai buna bere neagra pt mine a fost un noname la un hotel din Germania draft. Mai buna decat orice altceva. Prin comparatie guiness la cutie e pisat. Berea la butoi e mereu mai buna decat la cutie.
Grimbergen gasesti in Auchan si daca ai noroc in unele mega.
Zaganu e un IPA mai baubil. Depinde daca apreciezi gustu.
Si da Sikaru rules by a long margin.
Sporuri
Băi, Zăganu fu chiar băubilă. Io degustai o jumătate de pahar, doar să văd cum e, că fusei șofer, dar restul audienței părură mulțumiți.
Mai cumpăr din asta, măcar să pot să servesc pe cineva și să nu mă simt vinovat că îi dau bere pentru salahori.