Căști: Vocea cititorului

Că daca nu mă pricep, am zis mai întreb și publicul.

Și dacă tot întreb, hai să și ascult, că tot zice lumea că-s opinionated.

Acu’, v-as fi ascultat io pe toti , da’ pe banii mei tre’ sa fiu selectiv ( auzi “JH Audio Roxanne?” lol, ba, aici nu-i blogu’ lu SOV ).

Am gasit la prima strigare din ce s-a propus “Xiaomi Headphones Pro HD” pe amazon uk si pe alea le-am adjudecat ca erau mai ieftine decat in linkul propus, 23 de lire aduse la usa din UK ( impreuna cu alte produse care diminueaza costul transportului) vs. 165 lei din RO.

Ba, e altceva. Am asa o vaga impresie ca urechile mele pot chiar ceva si mai fin de atata, da’ imi da portofelul peste maini.

Oricum , are sotia niste casti over the ear de la Microsoft, pe USB, speciale pentru computador, iar astea sunt semnificativ mai bune, ca altfel nu mai cautam altele, le imprumutam pe ale ei, dar brusc m-am trezit cu auzul mai fin decat bugetul pe care l-am avut cand le-am cumparat pe alea si plm. Stii cum e cand te trezesti intr-o dimineata brusc si zici “ba, castile astea sunt un jeg, vreau altele!” . Sau “ce e ba cu sistemul asta puscat de sunet in rabla asta? Ia hai gata, ca de maine imi iau S-Klasse, ca tot stau mult pe drum.”

Bine, eu momentan vorbesc de casti aici, de atele doar visez. Inca nu am auz mai fin de 15 000 de euro cu tot cu roti si motor.

Sa vad cat tin și chinezăriile astea.

Dar, da. Mulțam .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin
5 years ago

Cu plăcere 🙂
Ești mulțumit de Edonav? As vrea sa schimb cd playerul la Volvo și aș vrea ceva cu navigație/Waze plus eventual wi-fi/4g și hotspot pt call-uri pe drum.

Fery
Fery
5 years ago

Sennheiser Hd4.20s de vreo 50 de euro? E drept ca nu e in-ear, deci sunt mari, dar nu are rost sa facem comparatii cu de alea mici. Are jack 3.5 si microfon, merge si la telefon si la pc, si e ok pt sedinte.

Fery
Fery
5 years ago

io business le folosesc aproape exclusiv. am gasit ca e cam singura metoda de a intelege ce zic retardatii mei la teleconferinte, castile merg si la telefon si la pc, np. acuma na, cand o sa ajungi si tu chiabur adevarat #numaifitzisaraci, poate o sa fie o lume mai buna :))))

trackback
6 years ago

[…] lăudat io căștile alea Xiaomi Pro HD și am încheiat într-o notă investigativă. “Să văd cât țin și chinezăriile astea” – îmi place să citez din […]

trackback
5 years ago

[…] bușit ăstea și am decis să fac ca și mai înainte. […]