Scurt: Dezvirginare

Ce vedeți pe farfuria aia nu prea expresiv fotografiată în afară de legume și paste sunt următoarele:

picioare de broască, mușchiuleț de struț, două fleici de cangure.

Ce nu se vede sunt alte fleici de crocodil, care și-au făcut însă loc, laolaltă cu celelalte la mine în burdihan .

După cum v-ați imaginat, servite într-un local chinezesc, un all you can eat. Eu știam că all you can eat se referă la basculat farfurii pline de mâncăruri slinoase direct în intestinul gros cu scopul de a scoate borhot ieftin.

Ete că nu, deși se poate și asta dacă insiști.

În afară de clasicele feluri deja pregătite în rafturile de bufet, la restaurantul ăsta aveau și carne și pește (știu că e tot carne, dar așa zic vegetarinoșii) crude, pe care ți le alegeai inteligent sau nu, ți le puneai pe farfurie dimpreună cu legumele pe care le doreai și cu sosul care te interesa, mergeai cu ele la chef șarpele BOA și ți le trăgea nenea ăla prin wok, după care îți erau aduse la masă.

Ideile principale sunt să alegi cărnuri compatibile, altfel unele pot fi prăjite prea mult sau prea puțin în mix.

La mine broască, cangur , struț merge că piatră, hârtie, foarfece. Ok.

Apoi să alegi ceva legume care să dea un gust specific anumitor cărnuri.

Am observat după că ceapa merge cu broasca și struț, la cangur ar fi mers mai bine broccoli și ceva ardei cu fasole poate.

Apoi sosul, ăsta e cel mai important. Eu am luat de usturoi, că așa a luat văru’ pentru crocodil – el știe, a mai fost.

A fost bun pentru broasca și okish pentru struț, tot bun pentru crocodil.

La cangur as fi ales altceva mai ierbos și aromat.

Ce gust au ăstea, că îmi imaginez că vor mai fi 2 din 3 cititori care nu au mâncat toate astea. Dacă nu, aia e, sunt eu fraierul comunal.

Broasca are gust de pui. De baltă. Serios, tastes like chicken , dar cu un pic de aroma de pește.

Struțul e Majestic, un pic că vita, să vorbesc cu tata să facem niște cotețe.

Cangurul are un ușor gust de cal, dar aduce un pic și a mistreț, cel puțin asta am mâncat la ăștia. Da, am zis cal, știu ce gust are carnea de cal, nu e rea, dar exotic.

Crocodilul are gust de porc, dar mai slab și mai sălbatic.

Unde se întâmplă asta?

Baden – Wurtenberg, Gagenau.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
6 years ago

Cat au costat.?