Hollywood din ce în ce mai jos

Am văzut cel puțin 10 titluri de articole de gen în ultimele două luni, adică conflicte pornite de “comunitate” pe motive de casting și teme de film, dar cele mai multe nu mă interesează.

Întâmplarea face să fiu interesat de filmele în care joacă Scarlett Johansson.

Și am văzut articolul ăsta care zice că s-a retras din casting după ce comunitatea ( nu știu care, nu contează) a făcut gât că nu e bine, că rolul trebuia să îl fi luat in transgender pe bune, pentru că oportunități reduse și tot setul de discriminări pozitive pentru minorități.

Gagica a renunțat la rol cu un discurs despre cum au luminat-o pe ea membrii comunității care au început dezbaterea. Bleah.

Nu vorbim aici despre cum eu nu aș fi renunțat nici bătut la un casting câștigat pe merit, gen dacă ar fi fost pe merit, sau la orice reprezintă munca mea, la modul bă, dacă vrea vreun legebetist rolu’ să îl câștige în luptă dreaptă nu așa pe bază de locuri pentru persoane cu dizabilități. Nu. Eu sunt eu, gagica probabil are basculanta plina de bani și oferte, găsește numaidecât ceva mai bun.

Vorbim despre faptul că de acum rolurile de schiopi e musai să meargă la schiopi, rolurile de pedofili la pedofili, cele de guvernatori la Arnold Schwarzenegger. Pentru că oportunități și pentru că lumea uită esența actoriei ține de cât de bine poți să joci un rol ca să convingi publicul de ideea filmului, nu de cât de real e reprezentat caracterul. Că de aia doctor House nu e doctor în viața reală și cred că nici ceilalți medici din film nu sunt medici IRL.

Presupun că fac parte din generația care va trăi să vadă cum box offixe-ul de la Hollywood, va fi depășit de alții mai puțin sensibili la comunitățile minoritare, că-n fond, nu ăia sunt publicul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
5 years ago

Hollywood nu a mai produs nimic bun de vreo 10 ani, boss.

Deja sunt mai interesante filmele facute in Franta, Spania si Korea.

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Și unde rulează alea ? In afară de cinematograful filelist.ro, că în box-office-ul din Romania dacă găsești 4-5 filme neamericane peste an, majoritatea comedii, și mai sunt coproducții Hollywood-ceva , de obicei cu actori britanici , care ar fi mai ok dacă nu ar avea “linia PC ” impusă din US.

Manowar
5 years ago

Pai, nu la cinema, evident. Mai degraba pe chromecast.

Oricum nu discutam de 3d imax shit, asa ca nu e paguba daca nu le vezi la cinema.

Mad
Mad
5 years ago

Eu am inceput sa arhivez. Am luat-o de la 1940. Noile filme au un grad mare de idiotenie. Rar cate unul bunicel. Ma intriga schimbarea de atitudine in SF. Inainte era vorba de univers iar acum totul e apocaliptic pe Terra.

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Așa e trendul . Acum 40 de ani lumea visa să mergem pe alte planete și sprijineau ideea despre asta.

Acum visam că s-ar putea să ne putrezească ciolanele prematur pe aici și filmele sunt in sensul asta .