Vinuri: Cycle sauvignon blanc.

Sunt la o cherhana pe malul mării și am găsit singurul vin alb la sticla de .375l să fie ăsta. Deși sunt pe AI, văd că anul asta s-au deschis câteva mai multe terase pe plajă,au și baldachine și alte nebunii care-s cam mișto așa și testez.

Bulgarii nu le au cu vinurile, asta s-o știți de la mine. Au în cârciumi și ei chestii dar habar nu au ce aduc. Nici clienți să le aprecieze nu au, ce-i drept.

Păi, în cârciumile din România chiar și băutorii de bere se dau drept fini cunoscători de vin, normal că cârciumarii tre’ să răspundă la asemenea pretenții de rupți în cur.

Eh, la ăștia e lumea mai cinstită. Cei ce vin la mare apreciază o bere la draft light și aia primesc. Sau niște whisky bun . Au, da.

Eh, despre vin. Nimic special , dar merge la 🍤 shrimpi picanți. Trebuia să cer sticlă mare.

5 Replies to “Vinuri: Cycle sauvignon blanc.”

 1. Nu m-am descurcat. E la țară oprit că mi s-a stricat set-up-ul . Umblu la el când mă întorc .
  Nu zgomotul e problema, am găsit unde să îl duc.
  Pe Red Hat nu mi-a mers modul grafic, pe Open Suse mi-a mers dar nu merge VmWare sau Xen pentru că motive și nu am timp să bibilesc astea.

 2. Daca nu ai un motiv special sa tii Linux pe el, pune Windows. Stiu, suna oripilan insa e suficient de stabil pentru ceea ce ai nevoie.

 3. Știu că e suficient și că merge, ar fi trei motive. Unul e licența de Windows Server, care costă mult. Și aia de Windows 10 costă ceva și nu e cel mai potrivit. Știu că pot să îl pun cu crack, dar nu mă înghesui după așa ceva din mai multe motive, legate de lipsă de update-uri și 3).
  Altfel pot sa pun legal SLES la care merge și modul grafic și merg și mașinile virtuale . Dar nu se mai updates, fără bani, după o lună.

  La Windows ai mod de operare remite grafic , mai multe chiar. Dar text based Mai subțire. Nici nu prea știu nimic despre powershell.
  Îmi place ssh, nici nu mi-ar trebui mod grafic dacă aș știi să configurez și să pornesc mașini virtuale din linie de comandă .

  Trei: viruși malware și gauri de securitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.