Testul plății in avans cu cardul. Ep. 9918

Scurt de tot. Cumpărat compresor cu plata la livrare, dimpreună cu alte accesorii de la diferite companii prin eMag. Livrare a doua zi.

Cumpărat în aceeași zi, de pe site-ul eMag , ceva ceară suedeză, plătită cu cardul in avans. Estimare de livrare in trei zile; livrare într-o săptămână . Am fost ocupat , căci trebuia să anulez altfel.

Same-day curier. Ăștia au fost cumpărați de eMag și sunt de-a dreptul incompetenți.

Comandat aerotermă ( da, da, să te usuci la bot ) , că voiam să usuc tavanul inundat mai repede. Comandat cu ridicare de la orificiul eMag, plata la ridicare, nu mai facem noi greșeli.

Mă sună o domnișoară că nu pot să o livreze ei la sediul lor, dar că o pot livra acasă la mine și pentru că e vina lor nu îmi iau bani pe transport. E cu discount. Doar că nu vine azi , ci mă pot programa pentru mâine intre 11 și 13.

Azi e mâine. La ora 14 primesc SMS că se va livra intre 17 și 19. Super, mucegaiul creste la mine pe tavan pădure, iar eu mă întreb la ce pula mea e utilă programarea atunci.

În fine, vremea trece, la 19:00 îmi bag picioarele, iau mașina și mă deplasez 10 minute, la un Dedeman , de unde cumpăr o aerotermă un pic mai bună și un pic mai scumpă. Ajung cu ea acasă pe la 8 și ceva și mă sună curierul că el vrea să livreze.

Aha, sigur, vezi că te așteaptă aia de la depozit de la eMag la livrezi, bagă mare, tată, nu mai sta; livrează.

Ma gândesc serios când am de cumpărat ceva să fac comandă, cu plata ramburs de la 4-5 magazine o dată și iau de la care livrează primii. Restul, la loc comanda, băieți.

Știu, e de căcat, nu se face, dar ce pula mea se întâmplă aici. Jucăm bibilici pe timpul și banii mei ?

In rest, regulă rămâne clară:

Banii la sfârșit, cum am stabilit!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
5 years ago

Si a făcut treaba aeroterma?

Ai contactat avocatul?

kd-
kd-
5 years ago

Incearca si o prostie d`aia de la ceresit de 35-40 lei aero360, are la dedeman.. la tara a facut minuni cu umezeala. Sau, daca n-ai chef sa astepti prea mult, vezi ca’s unii care inchirieaza dezumidificatoare “profi”. Eu cu ele am uscat sapa intr-o saptamana in toata casa (6 bucati, colectam cam 10L apa/12h/buc)

kd-
kd-
5 years ago

App, de ce nu folosesti aerul conditionat pe dezumidificare? Se comporta aproape ca o aeroterma daca nu cumva logica mea da fail.

Doru Vlad
Doru Vlad
5 years ago

Spine-i asta si lui nwradu care susținea sus si tare că nu e nicio diferență la livrare indiferent de modul de plată. I-au arătat lui ăia de la eMag pe niște grafice. Personal m-am ars acum patru ani când a trebuit să cumpăr lapte praf din farmacie la zece noaptea deoarece Emag a intarziat cu livrarea doar cinci zile. De atunci livrare și plată în showroom.

ioana
5 years ago

Buna, putin on si off topic cateva chestii , posibil sa le sti , posibil sa nu :)… emag au cei mai handicapati morti de prosti angajati posibili! Nu am intalnit oameni mai prosti ca la ei si vb in calitate d eom care are tb cu ai pentru diverse magazine ce isi posteaza produsele in platforma lor. Am ajuns sa o intreb pe fatuca cu care vb si care teoretic era managerul de cont al magazinului pt care aveam eu tb atunci cu ea, daca e ud pe jos si sa ii spun ca sunt sigura ca tot biroul… Read more »