În ajun

Nu voiam să îmi iau nimic de banc Friday , de fapt speram sa rezolv tot ce am de cumpărat înainte, pentru că curierii vor fi cam ocupați după.

Și ajunsei in Megamall să îmi iau ceva geanta de avion.

La Mirano era vineri. La fel și la Flanco.

Acolo nu aveam treabă dar dădui un ochi.

Până vedeți voi ce scriu eu închid ăștia și nici nu știu dacă reducerile sunt pe bune ( nici nu îmi pasă).

Dar vreau doar să mă laud.

6 Replies to “În ajun”

 1. pai sunt, dar nu sunt reducerile alea mari. de curiozitate, m-am uitat acum, huawei, 1800 lei la emag. eheee, daca te trezeai azi-noapte, intre 2:10 si 3:20 si dadeai repede comanda, economiseai, om te faceai.

  apropo, daca tot l-ai mentionat, ai cumva huawei-ul, esti multumit de el? tocmai caut un telefon si asta parea ok. si cumva toti cunoscutii mei au doar samsung sau iphone.

 2. Nu, nu am Huawei. Voiam sa imi iau P10 anul asta prin Ianuarie – comandasem de la emag si nu l-au livrat la timp. Dupa care m-am sucit, ca mi-a zis un fost coleg ca a avut el si nu e multumit si mi-am luat Motorola Z2 Play. De care pot sa zic eu acum ca nu prea sunt multumit :). Adica e oksih, dar am platit cam mult pentru ce face :)).

  Oricum , nu cautam telefon, am facut doar ceva poze ca erau primele la usa magazinului aseara.

 3. mi-am luat Motorola Z2 Play. De care pot sa zic eu acum ca nu prea sunt multumit :). Adica e oksih, dar am platit cam mult pentru ce face :)).

  Cel mai okay-ish Motorola de pana acum, primul si cel mai reusit, este Moto G4. Restul sunt sub.

 4. Cica pt foarte scurt timp ar fi fost la Orange , Iphone X d-ala nou la 13 euro la liber… Nu stiu daca la misto sau nu… ca eu n-am prins. In rest n-am auzit de nicio (alta) super oferta…

 5. Bai, pretul e chiar bun – am pus deja mana pe telefonul asta si e misto. Daca aveam de gand sa imi schimb telefonul acum, asta era chiar de luat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.