La Zexe

Ziceam deunăzi pe aixi că nu ai pe unde să bagi un haleu mișto la o cherhana prin Bucale.

Și daca mi-ati zis de Zexe,  am dat o geană. În primul rând vreau sa spun mulțumesc . E așa cum trebuie să fie. Nu vorbim de fițe, vorbim de servicii bune.

Am plecat de acasă cu neuronii pătrați. Ca să mă pot concentra ascultam romanțe în căști . Da, eu sunt mai de modă veche, cu Mirabela Dauer (#fandemic) , Marina Voica – nu mă aștept să înțelegeți și nici nu îmi pasă.

Când am ajuns la locanță, era o doamnă care cânta “și afară plouă, plouă“. Mă rog, de abia se terminase de nins, dar nu asta e important. Frumos. Nu așa de frumos că a trecut pe zorbe grecești, da’ aia voia publicul. Chiar erau niște mosi care spărgeau farfurii. Erau români cu ifose de băutură, probabil le-au plătit dar nu contează. #cevreapublicul.

Pe mine mă interesează că decorul e mișteaux.

Bucătăria e pe bune, nici nu știam că românian cousine e atât de bună si contine chestii sofisticate. Serios, dacă invitați  străinezi la o ieșeală in București, nu-i mai duceți la Caru’ cu bere să le arătați pe bune cât de prost se gătește în general în sudul țării si ce uns merge asta cu berea proasta. Mergeți la ăștia pentru o impresie mai bună.

Au vinuri interesante din diferite podgorii, de unele nici nu am auzit. E de incercat pe aici. Eu am găsit ce căutam – Negru de Dragașani de la Avincis , nea’ Valeriu Stoica chiar știe să facă vin, bravo lui.

Data aviatoare cred că incerc ceva de la crama Aramic .

Nu știu prea multe despre desert, deși nu-s fan dulcegării am făcut curat in farfurie.

Nu știu ce am mâncat, nu am reținut, e poza din feat. Dar bun .

Discutam cu un amic cum București e cea mai ieftină capitală europeană. Băi, cred că este. Până ai nevoie de ceva servicii de genul ăsta de calitate și ajungi pe la 70Eur/ 2 persoane și vezi că e pur și simplu prețul de capitală europeană . Asta nu subminează cumva serviciile locanței si tinand cont ca-i cu muzica n-am reclamatii.

Eu nu sunt în zonă zilele astea, așa că dacă nu va convine părerea mea vă certați singuri, o vreme.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
boemul
5 years ago

ăsta e Zexe din Icoanei? că ar fi cam pe unde lucrez io, mă gândeam să-l încerc într-o zi de salariu.